The Town

Godkväll! Sitter här i min nya säng, eller ja.. på min nya madrass. Suuperskön! Anlände imorse så ikväll blir det första natten jag får sova på den. Har annars sovit i en bäddsoffa under hela tiden jag bott här, men nu kände jag att det var dags för en madrass på bäddsoffan. Köpte även 2 nya kuddar på ASDA för 3 pundare, vilket fynd. 

Igår var jag och Aaron på bio, vi såg The Town, en superbra drama thriller med Ben Affleck som även är regissör för filmen. Ger er trailern för den är värd att kika på.


Glögg och pepparkakor i September, ja varför inte?

När vi var på IKEA igår så såg vi att de hade börjat sälja julmust, glögg och pepparkakor, så då köpte vi med oss lite hem. Så blev vi så sugna idag så vi myste till med lite glögg, julmust och pepparkakor med levande ljus, bara en si så där 3 månader innan jul. Ja varför inte. Varför vänta så länge efter det goda? Nu vill jag ha snö och julstämning!

Fotbollsfruar

Gomiddag! Usch vad seg man är idag. Riktigt fult väder och frusen är jag också. Ligger i sängen med världens mysigaste stickade tröja som Madde har gjort. Åkte med Alison och kikade på våra grabbars fotbollsmatch idag. Det var sååååå himla kallt, nästa gång ska jag dra på mig långkalsonger och mamelucker och mössa och dun jacka och allt vad man kan ha! Men det var första gången jag såg Aaron spelade, han såg lite seg ut efter gårdagen men de gjorde de flesta, haha. Men han var jätteduktig. Det var kul att se han spela, speciellt när de vann 7-6. Men det var ganska kul att se när en i laget drog i sig en cigg i halvlek, haha vilken lirare. Kanske inte det bästa att göra när man spelar fotboll. 

Igår åkte vi till IKEA och shoppade lite. Madde och Ian hittade en ny garderob och en ny byrå som vi har fått upp nu. Blev himla bra :) Jag hittade ett överkast till sängen och en fin burk. Alltid roligt med nya saker till rummet.
Kvällen bestod av X-Factor, Poker, Logo och en hel del alkohol med trevligt folk hemma hos Alison och Kay. Jag vann inte ett skvatt. Men för 5 pundare så gör det inget, hade ju en trevlig kväll!

Vi åt en kines

Kom nyss hem från att ha ätit en riktigt god kinesisk-buffé på NC Revs i Gravesend. Kan knappt röra på mig så mätt jag är. Vi i Sverige säger ju aldrig att vi ska gå och äta en kines utan vi säger kinamat. Men här säger man "we are going to have a chinese" det tycker jag låter lusigt, samma sak med indisk mat, då säger man "we are going to have a curry". Lite onödig fakta för er svenskar. Jag sitter här i sängen med min lilla dator medans Aaron spelar FIFA. Vi väntar på att Madde ska kolla klart på CSI så att vi kan spela Cluedo, vilket jag kommer att vinna idag igen! :) Wish me luck!

Freitag

Som jag skrev igår gick jag hem till James på kvällskvisten och spelade Risk. Det var första gången jag gick dit efter att Mike har åkt, kändes lite tomt utan honom där. Men tiden går fort och snart är det april! Han är ute och reser och just nu är han i Tyskland. De ska i alla fall hamna i Schweiz och jobba var tanken. 
Aaron kom hit efter spelningen igår och han fick mig att skratta kan jag berätta! När han och Kez hade kommit fram till Shepherds Bush där de skulle gå in och se Two Door Cinema Club, så skulle vakten scanna deras biljetter men de funkade inte, då såg han att det var biljetter för onsdagen (dagen innan) Att man inte kollar sånt när man får biljetterna? haha ja killar tänker inte mycket! Men eftersom att de är killar så tänkte de inte åka hem och bli skrattade åt så då var antingen att dricka sig väldigt fulla eller att hitta två biljetter. Och som tur var så hittade de två biljetter så de slapp att bli retade sen ;)

Rätt så avis!

Jag har ingen fantasi alls! Är så trött på min design, så jag gjorde denna som jag tänkte ha så länge, en riktigt urläcker bild! 

Nu ska jag gå och möta James vid sationen, han jobbar kväll och kommer med tåget halv 10. Ska nog spela lite Risk. Vill även se hur Trudi mår, nu när både Mike och Emma inte är hemma utan reser och ser sig om ute i världen.
Aaron är i London med Kez och kollar på Two Door Cinema Club på Shepherds Bush, gissa om jag är avis??

Rainy day

Jag ska snart vandra iväg till skolan och hämta Filippa och Molly, så tittar jag ut genom fönstret och regnet bara öser ner. Inte det roligaste vädret när man ska ut och gå. Speciellt inte när jag upptäcker att stövlarna fortfarande är kvar hos Aaron efter V-festival. Så jag beslutar mig nog för att ta bussen istället, hoppas ni har bättre väder! Ciao.

The other guys

Morning folks! Har tagit mig en kaffepaus och tänkte uppdatera lite i bloggen. Igår tog jag och Aaron en sväng till Lakeside för middag och bio. Vi åt på Old Orleans, en mysig restaurang som ligger vid vattnet. De hade så mycket gott att välja på. Jag bestämde mig för att prova kyckling med bbq sås och bacon med kryddade potatis tärningar, och det var supergott!! Efter vi hade ätit så såg vi the other guys på bio, som var riktigt rolig! Så om ni gillar step brothers så ska ni absolut se den. Nu ska jag fortsätta med att städa :) ha det gött!





20th Birthday!

God kväll alla goda och glada! Igår var det min stora dag. Jag hade den bästa födelsedagen! Dagen började självklart med att jag vaknade till den traditionella sången "happy birthday toooo yoooo".. Madde och Filippa kom in med tårta och sjöng. Sen kom Aaron och hämtade upp mig och Emelie vid 9-tiden, så hämtade vi upp James och så vidare till Weatherspoons för en riktigt Engelsk frukost, det var supermysigt! Efter att vi var mätta och belåtna så gick jag och Emelie vidare till Primark för lite shopping.

Senare på kvällen så hade Aaron bokat bord på T.G.I Friday's. Min favorit restaurang :) Efter att vi hade ätit den supergoda maten så väntade vi på att få notan så att vi kunde åka vidare hem och mysa. Nää då kommer det 6 servitriser och ger mig en tårtbit och säger åt mig att ställa mig på stolen. Så skriker de åt alla andra som sitter och äter att sjunga för mig, haha vilken upplevelse. Kunde inte sluta skratta så jag höll på att blåsa ut ljuset hela tiden, busigt värre! Sen åkte vi vidare hem och spelade Cluedo och Buzz vilket jag vann båda två! 

Fick en liten lurig present av moster och Ian. Det är en hemlig resa, jag blir upphämtad den 15 oktober klockan 13 och återlämnad den 18 oktober klockan 23 och så ingick det hotell och frukost. Så jag undrar verkligen vad det är de ska skicka iväg mig på? Ska bli spännande att se :) och av Aaron fick jag skinnjackan som jag önskade mig! Jag har världens bästa pojkvän! 

TACK för alla gratulationer!! :)


LOVE YOU!!!

Min sista dag som 19åring

Sitter nu med Aaron, Emelie och Filippa i vardagsrummet och väntar på den goda maten. Det luktar ljuvligt! Idag är det min sista dag som 19åring, imorgon blir jag 20 år :) Ikväll ska vi bara ta det lugnt, det behövs efter allt partandet med Emelie i helgen. Ska spela mitt nya spel jag fick av Hazel familjen, Cranium heter det och det verkar riktigt roligt. Imorgon ska vi åka till Weatherspoons och äta frukost och på kvällen blir det middag ute på T.G.I Friday's. Ska bli riktigt mysigt. Detta är första gången på många år som jag faktiskt längtar efter att fylla år. Har fått jättemånga kort som jag ska öppna imorgon, ser verkligen fram emot det :)
En sista puss från mig som 19åring ;)

Dear John

Har länge velat se den filmen. Jag såg trailern för några månader sen och tänkte se den när den kom ut på bio men det blev aldrig så. Men så äntligen igår såg jag den med Madde, och den var inte alls så bra som jag trodde! Blev faktiskt väldigt besviken. Fast man blir absolut inte besviken på Channing Tatum, mums fillibubblan! Så 3 av 5 pluppar får den.

Time flies away

Ni är så rara och söta som läser min blogg :)
Idag trillade OC-boxen ner genom dörren. Har längtat länge nu! Så nu har jag alla fyra säsonger, vilket är kanon! Håller också på att kolla på Desperate Housewives och är på andra säsongen. Jag får låna boxarna av Aarons syster. Måste nog säga att Desperate Housewives och OC är mina favorit serier genom tiderna. De är de som jag har fastnat för mest. Var inne på Gossip Girl också när det började men sen tappade jag bort mig helt när jag inte hade någon koll på vilka tider de gick. Och när man inte fattar vad det handlar om finns det inget intresse kvar. Men skulle säkert kunna kolla om på det för det är en bra serie. Någon som har några bra tips på serier man skulle kunna gilla om man kollar på OC och DH?


Idag är det Filippas sista dag på sommarlovet, imorgon börjar hon första klass. Stor tjej nu. Minns när jag fick se kort på henne första gången som om jag såg det igår. Då var hon inte stor. Men tiden går förskräckligt fort.
Jag och Aaron tog oss en sväng till puben förut och satte oss ute i solen med en öl. Får ju passa på att njuta av de sista fina varma dagarna som finns kvar, nu är det inte långt kvar tills hösten är här. Nu ska jag laga lite mat, vi hörs snart igen!

RSS 2.0