The Vaccines

Kom nyss hem från ett gig i Kentish Town, London, The Vaccines. Helt sjukt underbara live!! De var på Peace &  Love men missade de helt vilket jag ångrar så! De är helt sjukt bra live. Mike skickade ett sms till mig igår och frågade om jag ville ha biljetter för hans kompis kunde inte gå, så jag och Emma köpte dem. 17 pund styck, bargain!!! Det bästa med att bo nära London måste vara alla gigs! Nästa bokade gig med Emma är City and Colour och nästa efter det är Ben Howard med Steve. Längtar!!!!

All in white

Nu är det jag och katterna igen. Steve åkte iväg på kurs imorse, men kommer hem igen på torsdag, för på fredag bär det av till Creamfields, festivaaaal! Längtar så!

Jag har nu bott här officiellt i lite mer än en vecka och trivs som fina fisken! Fast det är inte så mycket skillnad från förut, bara att jag har alla mina saker här nu. Den finns bara en fråga i mitt huvud som kan skrämma mig lite ibland.. Kommer jag någonsin bo i Sverige igen? Finns dagar då jag saknar allt så mycket att det gör ont.. Min familj, alla mina fina vänner och allt som hör Sverige till. Men jag är ju trots allt bara ung, finns så mycket som kan hända under en livstid.

Nu ska jag gå och sova efter en lång och tråkig dag fylld med jobb, städning och strykning. Imorgon blir en betydligt bättre dag när det efter jobbet bär av till konsert i London med Emma, The Vaccines!! Natti natti!!



Flyttat och klart!

Idag var det min sista dag som au-pair för Filippa. Vi har bara vart inne och gömt oss från regnet idag. Kollade på Lejon kungen, målade och myste hela dagen. Kändes lite konstigt att åka ifrån dem idag. Men jag kommer ju bo 10 minuters bussresa från dem så vi kommer ju ses i alla fall. Men jag kommer sakna dem! 

Har under sista veckan flyttat alla mina saker till Steve och idag flyttade jag in helt, nu är alla mina saker på plats. Så nu bor jag med världens underbaraste pojkvän, jag är så lycklig! Det är första gången jag bor utan familj eller någon släkting så nu har jag flyttat hemifrån på riktigt :) Plus att jag börjar mitt nya jobb imorgon. Vuxen poäng till mig!

Nu blir det middag och mys, firar att jag flyttat in med ett glas vin ;)

Älskar mitt liv!

RSS 2.0