DH!!

Det har gått bra för min träning de senaste dagarna förutom att jag har fått sån fruktansvärd huvudvärk och ingen energi alls.. Jag och moster brukar kolla på tv varje kväll men jag har inte haft energi till det alls denna veckan. Jag äter special K till frukost och middag och kycklingsallad till lunch. Jag går ungefär en 30 - 60 minuters promenad varje dag och eftersom att jag inte äter rätt så mår jag inte så bra.. Så nu får det vara slut med löjlerierna. Man måste äta om man ska få i sig tillräckligt så att man orkar träna. Så imorgon är det en ny dag. Ska man göra det ska man göra det riktigt eller inte alls!

Nu är det dags för lite DH (desperate housewives) en ny säsong börjar och det ska jag se med moster som ivirigt väntar i soffan.. HEJDÅ!


"När jakten är slut, då är den slut"

Jag kom precis hem från en skön promenad och fick sån lust att titta på lite Peter Wahlbeck när jag satte mig här vid datorn. Vilken sköning!



Healthy food



min utsökta sallad jag gjorde till lunch idag,

- rödlök
- paprika
- isbergssallad
- gurka
- tomater
- ett nykokt ägg
- kyckling

mmm delicious!

You can do it!

Har precis ätit en supergod middag efter att jag tagit en promenad i det kalla. Sitter här vid datorn alldeles mätt och belåten. Det blir nog tidigt i säng idag för jag är supertrött. Men innan jag somnar ska jag nog kika in i Bella, Edward och Jakobs värld. Börjar bli väldigt spännande nu i tredje boken. Har segat lite med att börja läsa den för jag vill inte att det ska ta slut. Men nu när jag väl har börjat är det omöjligt att låta bli. Men jag ska vänta med att läsa fjärde boken tills jag sett nästa film. Annars tar det slut för fort!   

Jag har börjat med en mjukstart på ett smalare liv och imorgon börjar det på allvar. Har i alla fall promenerat nästan varje dag i minst en halvtimma så det känns toppen!! Det är bara att kämpa på.

Jag har haft en bra helg, hoppas att ni också haft det! x x

I'm on track again!

Jag vet att ni inte känt igen mig de senaste dagarna när jag inte hälsat på puben. Men idag gjorde jag det och det var ett roligt besök kan jag lova er. Träffade Mark och Steve från Liverpool, himla trevlig grabbar. Träffade Emma också som är en himla trevlig tjej! Måste sova nu, är för trött! Nightyy!

Brandon, I want you!

Jag kom och tänka på när jag och Jolin var på The Killers i O2 arenan. Måste se dem igen! Sitter här och ryser när jag ser på denna videon. Brandon, kom till ENGLAND!


I shoot 'em bang, bang

Gick upp lite innan klockan slog åtta denna gråa, regniga morgon. Allt för att jag skulle äta mysig frukost med Madde och Filippa framför tv:n som visade Peppa Pig. Kokade ägg till mig och moster, det var mumsigt! Sen när de lämnade huset tog jag tag i lite strykning och städning så nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik och väntar på att Lärcentrum i Leksand ska svara på mitt mejl som jag skickade igår. Måste läsa upp engelska b och matte b. Men nu när jag har vart här ett tag ska det väl inte vara några problem med engelskan i alla fall hoppas jag.

Eftersom att det är för risigt väder att gå ut just nu ska jag ta och dansa lite till Wii spelet Just Dance. Det är superkul, men det är bäst att jag drar för gardinerna så de som går förbi inte ser ;)




Ha en trevlig helg allihopa och här bjuder jag på en galet bra låt!

The good-smelling shop!

Igår innan vi skulle gå in på bion gick vi runt lite inne på Bluewater. Och det är alltid en affär jag älskar att gå förbi för det luktar så otroligt gott (Hollister). Jag vet inte hur många gånger jag har gått förbi där och gått saktare för att få känna doften bara liiiite längre. Så igår tog vi beslutet att vi skulle gå in där, och det var tur för de hade riktigt snygga kläder där inne!




riktigt snygga!

Did you hear about the Morgans

Aaah, vilken guld film! Hugh Grant och Sarah Jessica Parker var verkligen super. Hugh lyckas alltid få sånna bra roller. Jag blir alltid lite småkär i honom efter varje film jag ser där han medverkat i. Det lilla charmtrollet! I det stora var det helt enkelt en hysteriskt rolig kärleks-komedi. Rekommenderas!

Den får 5/5 pluttar.

.     .     .     .     .

Och genom att gå på bio får man ju också försmak på andra kommande nyheter inom filmindustrin. Och det var många som verkade intressanta. Hoppas på fler biobesök här framöver.

Happy B-day!

Ville bara passa på att säga grattis till Nandini som fyller 20 år idag!! Men eftersom att hon är barnvakt hela denna veckan så firar vi henne nästa helg istället. Då med en rejäl utgång! Det kommer att bli guld!



Happy Birthday!!! I hope you'll have a good one!  XX

Bio dags

Ikväll är det dags för bio med Madde. Vi ska se Did you hear about the Morgans som vi har planerat att vi ska se nu ett tag. Den verkar vara rolig. Alla filmer som jag sett med Hugh Grant hittills har vart bra så varför skulle inte denna vara det. Jag håller tummarna!


Movies

... det blev en liten promenad till ASDA där jag köpte lite filmer, det är alltid bra att ha! Men som det ser ut blev det väl mest tjej-filmer ;) Nu ska jag iväg och möta Louisa som jag åker med till skolan för att hämta Filippa. Vi hörs!


Keep myself riding on this train

Tvätten är struken, sängarna är bäddade och jag är nyduschad. Sitter och lyssnar på musik på spotify och funderar på vad jag ska göra. Tittar ut genom fönstret och ser grannens tvätt som hängt ute i minst en vecka och himlen som är full av vita moln och tjock dimma. Man kan knappt se över till andra sidan Themsen och bron har försvunnit. Men dock ser det inte ut att börja regna än, så jag tar nog på mig skorna och går ut. 



15/1

Har kikat runt lite idag på olika konserter här i närheten och har hittat ett par jag vill se. Men Mumford and sons som jag helst av allt vill se är nästan slutsåldt och biljettpriserna är nästan dubbelt så dyra sen jag kollade sist. Men La Roux är ett måste! Ballt som bara den. Men vet inte om hon är en tjohoare på att underhålla.. men röst det har hon!

Sen hoppas jag att det blir en tripp till Paris med Nandini fram till våren. Jag har mycket att se fram emot nu. Känner redan att 2010 kommer bli ett toppen år!

Welcome

Köpte mig en ny plattång idag. Det var på tiden för den förra jag hade har jag haft sen jag gick i nian. Så ja.. det blir väl fyra år. Då kan man säga att plattänger har förändrats en hel del, eller? Det bästa var att den var på rea, den hade kostar £64 men det var halva priset så jag betalade bara £32. Det kan man kalla ett riktigt kap!





P.s, vill bara uppdatera er om att det var skönt att få komma "hem". Känns bra att få komma in i sin rutin igen. Och det kommer vara lugnt på min front här ett tag angående puben för jag ska spara alla mina pengar till andra roligheter som visar sig fram till våren. (Okej, kanske inte just ALLA, men en del.. Får ju bli någon kväll till puben tror jag nog)

Cheers mate!! See you later!

RSS 2.0