Magiskt

Nu är det bara 31 dagar kvar tills jag får se den underbara Håkan i Falun på magasinet med Emma och Cassandra! Fan vilket ös det kommer bli, vi ska stå längst fram och jag ska kyssa hans fötter! Baren öppnar klockan sju och han börjar inte spela förens klockan tio, så kommer kanske vara en aning onykter? ;) Jag längtar efter dig!


uppsnärjd i det blå!

Let's call this the comeback!

Det känns så jävla skönt just nu, nästan som en återkomst från de döda! haha. Vaknade nog på rätt sida idag för denna dagen har vart super, ingen speciell dag, men ändå super. Vaknade av att min mobil ringde, den låg under sängen, och det tog ett tag för mig att fatta att det var därifrån ljudet kom, så efter ett jävla ringande fick jag tag på den och stängde av, sen sov jag en timma till, hur skönt som helst! Något som är mindre skönt är att vi har prov imorgon, men det är ganska mycket repetition så det ska nog funka! Ska väl krypa ner i soffan sen och kolla på idol, Nils är förjävla kung! ;)

Pengar rullar in som det ska, DET GÅR BRA NU!

18 år då!

Igår hade jag den bästa födelsedagen någonsin! hade inte förväntat mig så mycket skoj som det blev! tack alla! först hade jag middag/förfest i bystugan i tällberg som jag hade hyrt, det var toppen! fick reda på idag att de hade gjort en låt till mig med håkan hellströms en vän med en bil melodi. men de dröjde med den så de glömde bort det och den blev aldrig sjungen. hade ju velat hört den :p sen efter en mycket trevlig god middag som linas pappa lagat och mycket dans till "i kissed a girl" ;) så åkte vi till lucky som blev en superlyckad debut för min del, inte som vissa andras debut där med polis och luckor ;)

Idol 2008

När jag hörde att Idol fått en ny jury tänkte jag att det skulle bli värsta fiaskot så jag hade inte en tanke på att kolla på det. men så igår hade jag inget att göra så då tänkte jag, "äh va fan, ge det en chans" så jag tog mig tid och kollade på de program som varit, och se där, tycker att de är grymt roliga att titta på , sen får man ju inte glömma hur kul det är att titta på alla som gör bort sig! haha, så jag tänker absolut fortsätta med tittandet.




"tänk dig han med lite glass på" ;)

Äntligen fredag!

Dagen man längtat efter hela veckan är äntligen här! är nyss hemkommen från skolan så jag ska snart äta sen ska jag antagligen åka hem till Lina som är med Ronny och mysa med dem! hihi. skönt att slippa vara för sig själv. och imorgon blir det rättvik! ska på 18-års fest med Ida baby och Batte, ska bli najs ;) fullt upp hela helgen sen har vi ju då nästa helg som blir jävla skoj hoppas jag på eftersom att jag fyller 18 då, och det betyder ju utgång på lucky ;) sen om två veckor ska vi till Tjeckien, så nu har jag något att se fram emot de kommande veckorna! Ha en bra helg!


Hej!

Anledningen till att jag skaffade denna blogg var den att jag tycker att det är så himla skönt att slänga ur sig allt som man har inom sig och vill få ut, även om ingen kommer läsa så är det skönt att skriva av sig. Det var en vän som sa åt mig att skaffa blogg för hon tyckte att jag behövde skriva av mig, och vi får väl se hur det går då!

RSS 2.0