Robsessed!

Idag har det vart strålande sol hela dagen och supervarmt! Nu är sommaren snart här!

Jag har sett två filmer på bio inom loppet av 12 timmar, det är inte dåligt gjort! Igår blev det Remember me med Emma. Alla visningar av filmen var fullbokade hela dagen utom den sista så den började 22.15. Det var mysigt att gå så sent, kom ut från bion runt halv ett. Det var en ruskigt bra film, rekomenderas absolut! Den har ett slut som man verkligen inte förväntat sig. Och sen att få se Robert Pattinson på den stora skärmen gör den ju bara ännu bättre! 

Idag blev det Nanny McPhee the big bang med Filippa, Molly och Caroline. Molly är en kompis till Filippa från skolan och Caroline är hennes trevliga mamma. Tycker att denna var bättre än ettan faktiskt. Det brukar oftast vara ettan som är bäst men i detta fall var tvåan bättre. Måste erkänna att det kom faktiskt några tårar, haha! Känslig som man är :)






Lite senare idag tog jag mig en promenad tillbaks till Bluewater i det sköna varma vädret för att hitta en present till Filippa som fyller år på söndag, och det gjorde jag. Hittade även en klänning till mig på H&M.

later babes!




Days like these

Kom precis hem från Emma, skulle dit på en kopp te men slutade med att jag stannade på middag, lammburgare och pomfrites. Yummi yummi in my tummy! 

Helgen var härlig. Fredagen bestod av en tripp till Lakeside med Emma där vi tog en liten shoppingrunda sen blev det lunch på IKEA. 
Lördagen bestod av kalas hos Nigel & Heidi, vi firade Mick som fyllt år med lite god mat. Senare hem till Hazel's. Ölade och spelade massa roliga sällskapsspel med Emma, Mike, Aaron, Trudi, Terri och Vicky. En riktigt läcker kväll. Slutade med att jag, Aaron och Mike spelade poker sen vandrade jag hemmåt vid halv 3-tiden. På
Söndagen
åkte vi iväg till Brighton hela "familjen", ett riktigt underbart mysigt ställe vid havet! Bland annat så åt vi färska donuts, åkte karuseller, kikade på fiskar och hajar, gick längs stranden och spelade bort pengar. En riktig toppendag får jag säga!



Vaknade upp idag och upptäckte snabbt att det skulle bli en underbar dag idag när jag såg solen skina så fint! Tog med Filippa till ASDA och handlade lite mat som vi skulle ha med oss på picknicken vi skulle ha i parken. Det blev skink/ost smörgås, smothie, jordgubbar, vindruvor, yoghurt och maltesers. Det var riktigt gott och mysigt. Efter att vi hade käkat lekte hon i parken, sen gick vi hem och spelade lite fotboll utanför huset. För att vara (snart) 5år är hon riktigt duktig på att skjuta bollen rakt. Jag kommer ihåg när jag var mindre och skulle spela fotboll med Hebbe och han alltid blev irrirterad för att jag aldrig kunde passa rakt.

Ja det var väl det enda jag hade för att säga denna gång, ska försöka skriva lite oftare så jag slipper ta upp så mycket på samma gång. Blir lika jobbigt för er att läsa som för mig att skriva ;)

xxx

Rösta!

Min designade bikini på NELLY.COM



Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
   <--------------


Catching up

Kom nyss hem från ett besök på puben (Franklins) med Emma. Henne har man saknat! (och puben med). Det är alltid lika mysig stämning där. Men idag var det Arsenal - Barcelona som spelade också, vilket då innebär att det är mer folk än vanligt och mycket bättre stämning. Blev några cider och mycket catching up vilket var himlans trevligt. Men nu blir det sängen för jag ska upp tidigt och baka scones till moster imorgon. Viktigt!

later babes!

RSS 2.0