Ett hej från mig till dig

Todiloo!


Jag hade en jättebra helg, det blev som vanligt utgång på Crush på fredagen med bästa Jens och sen mys med Steve lördag och söndag. Jag var ensam hemma här så vi lagade mat, spelade wii, xbox och kollade film. Det blev the notebook.

Imorgon ska jag in till London för att skaffa mig ett national insurance number. Ringde idag och fick en tid imorgon. Måste ha ett sånt nummer om man ska jobba här i England, och jag ska försöka hitta mig något extra jobb. Så när jag har det kan jag äntligen börja leta mer!

Nu ska jag iväg och träffa Jensan!

Sentimental

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik och tänker. Finns så mycket jag vill skriva men som jag inte kan skriva här! Dels för att jag inte finner några bra ord.

Just nu skulle jag bara vilja ha en kram av min mamma!


Tjabba!

Godmorgon gott folk. Medans Jennifer och Lollo åkte och lämnade Gordon på dagis låg jag kvar och sov. Sen när de kom tillbaks hade hon köpt med sig baguetter, champinjoner och cocopops. Kan ju inte bli mer kalas till frukost!


Denna vecka har Filippa lov så vi har gjort massa skoj, dels tagit tåget till Dartford och lekt i parken och ätit lunch på weatherspoons, vart på bio med några av hennes andra kompisar. Vi såg Tangled, riktigt bra film, men lite sorgsen, fick faktiskt en och annan tår i ögat :P Sen har vi bara vart hemma och myst, spelat spel och Wii. Mycket bra dagar med favorit kusinen!

7e i rad, borde man börja oroa sig?

Ja gott folk, det är fredag och helg igen, veckorna går så fort! Men det blir ju så när man har så kul jämt och ständigt. Denna helg var det sagt att det skulle vara lugnt, men som vanligt när det börjar närma sig helg kan jag och Jensan inte låta bli att sukta efter vinet och de höga klackarna på dansgolvet. Detta blir 7e helgen i rad, borde man börja oroa sig? Kanske snart slutar som alkoholist, men det kanske ligger i blodet.



Nu säger vi skål och ska nu ta oss vidare till James för lite catching up sen vidare till Dartford för en tjejkväll, bara jag och Jensan. Hoppas att ni får en toppen helg. puss på er alla!

Bajs England!!

Blir så jävla irriterad på alla hundägare som inte kan plocka upp dera hundars ÄCKLIGA bajs efter att de skitit mitt på gatan!! Folk ska faktiskt gå där och ska inte behöva se sig för vart man sätter ner fötterna. Och hur ska man göra på kvällarna när det är mörkt? Ska man behöva gå runt med en ficklampa i väskan för att man inte ska behöva kliva i äcklig hundskit? Blir så arger! (har lyckligtvis inte klivit i någon skit än, peppar peppar ta i trä)


Får ta och skaffa mig en sån här huvudlampa! Men folk skulle ju tro att jag var knäpp om jag gick runt med sån om kvällarna.


Alla hjärtans dag

Vaknade upp hos min underbara i morse och fick världens sötaste kort.



jag är så lycklig!

Pics

Lite bilds från i helgen








Look at the stars, look how they shine for you


Post!

Stackars lilla sötnosen mådde inge bra idag när jag hämtade henne från skolan så hon slocknade på soffan när vi kom hem så nu ligger hon där och snarkar. Får hoppas att hon inte blir sjuk när hon har massa kalas att gå på i helgen.

Idag blev jag jätteglad när jag såg att brevet som landade på golvet var till mig! Inte varje dag jag får post heller. Och extra glad blev jag när jag såg att det var från mamma, Mimmi och Henke, som hade gjort så fina alla hjärtans dag kort. Saknar er där hemma.


Bright Eyes

If you hate the taste of wine
Why do you drink it 'til you're blind?

Vilse i pannkakan!

Skulle gå till parken med Jennifer och de söta små barnen idag. Men vi gick lite vilse :) Inte lätt när man är nyfiken på vart alla dessa vägarna leder och ska försöka ta genvägar heller! Men till slut hittade vi en annan park som tur var. Man kan ju absolut inte vända! 

Filippa: Jag är trött i benen, är vi framme snart?
Jag: Jadåå nuu är det inte långt kvar! (hmm, vart är vi någonstans??)

Sol och glass i stora lass!

Vilken skillnad på väder idag och igår! Idag när jag vaknade var det skinande sol och klarblå himmel, helt fantastiskt underbart! Så Jennifer och jag tog med oss kameran ut och fotade så klart, köpte även lite magnum glass som vi satt och mumsade på ute i solen ;) de ni svennar!

nu ska vi gå och bada :)

Kvällsfika på Starbucks!

Kom hem ganska nyss efter en kvällsfika på Starbucks med Jennifer. Var så otroligt sugen på en Chai Latte så jag och Jensan tog bussen till Bluewater och satt där en stund och myste. 




puss puss

A day trip to London

Usch vilket hemskt väder Greenhithe bjuder på idag. Riktigt hård kall vind. Man känner sig ju helt ur blåst! 

Gårdagens tripp till London blev riktigt lyckad! Inte för att det blev mycket av nyårsfirande som vi hade tänkt, men det blev mycket annat skoj istället. Vi började med att gå till Trafalgar Square, där kinerserna välkomnade de nya året in med dans och drake. Men så blev vi törstiga så vi gick vidare och satte oss inne på en Starbucks. Efter det gick vi vidare till China town, men det var ju nästan omöjligt att ta sig fram, så sjukt mycket folk! Sen strosade vi bara runt och kika in på like olika pubar och bara mådde bra. Vi avslutade kvällen med middag på en jättemysig Italiensk restaurang med god mat och vin. Sen tog vi tåget hem vid 9-tiden. Så ja, det blev en mycket mysig dag!






vi träffade på en viking

Do it like a dude!

God morgon, sitter har pa golvet och snackar med Jens som ligger halvdod pa soffan efter gardagens bravader. Men jag ar pigg som en mort! Gick upp vid 9-tiden och tog mig en dusch sa jag kanner mig som en helt ny manniska. Jag och Steve ska snart aka ivag till London och fira kinesiskt nyar, ska bli spannande och uppleva det.


(kopte glajjerna pa primark, 1 pundare)



Gardagen var hur kul som helst! Jag och Jen hade ju bestammt att vi inte skulle ut denna helg, men man ar ju bara ung en gang. Kul att alla vakter och toalettpersonal kanner igen oss, vi borde snart fa VIP-kort sa mycket som vi hanger inne pa Weatherspoons och Crush haha.

Nu blir det Steves kalasgoda baconmacka sen taget in till London!

White Lies

good shit!

Åh, vilken härlig dag!



Har vart en jättehärlig dag med en härlig sol. Den fick mig att skratta och må bra hela dagen. Allt blir så mycket lättare med lite sol och ljus i livet. Kändes som om våren hade kommit hit. Efter skolan tog jag och Jennifer med oss tjejerna till Mcdonalds och sen vidare till parken. Har haft en jättemysig dag med tjejerna och Gordon.

Sitter nu hemma hos Jens i sängen och göttar mig medans Jens flätar mitt hår, ögonen håller på att stängas för dagen. Så jag säger godnatt från oss alla till er alla.

Om det är någon som undrar vem Jens är så är det ingen annan än min käre vän Jennifer Bengtsén (som hoppade från tallegren)


"Det är ju varsin bärrrtz"

Ove Sundberg - Solsidan


Ett filmklipp som måste ses!

Filmade Jennifer på vägen hem efter en kalas natt ute i Dartford.



På vägen hem när vi stannade till och käkade blev Jennifer erbjuden att åka med kebabkillen till Kurdistan i 2 månader, haha! Det tackar man väl inte nej till? ;)

RSS 2.0