Sveriges Mästerkock

Var uppe tidigt imorse, kom hem klockan 6. Så när jag kom hem myste jag ner mig i sängen och tittade jag på ett avsnitt av Sveriges Mästerkock. Fast det är inte lika roligt längre nu när Björn har åkt ut, han var min favorit! Det finns en i programmet som jag absolut inte tål att titta på och det är Jennie, en sån bitter människa! Hoppas varje gång att hon ska åka ut, men hon ska alltid vara så jävla bra! Hoppas inte att hon tar hem titeln som Sveriges Mästerkock, men jag måste säga att hon är väldigt duktig för att vara så ung. 


Jag hejade på dig Björn!



The last days..

Nu när bloggen är i form igen ska jag passa på att uppdatera lite. Igår åkte jag Madde och Jennifer till Harvester för att äta god middag och tjata lite skit. Efter det mötte Steve upp oss och så gick vi till Weatherspoons för lite mer vin och skit tjatande. Det var supermysigt! 


Idag följde jag med Jennifer när hon tatuerade sig i Dartford, det blev skitsnyggt!!


Jag och Jennifer hälsade på James i söndags.

Ikväll blir det bio med Jennifer!

Grattis älskade Lina!

Äntligen funkar min blogg igen...
Vill säga ett stort grattis till Lina som fyllde hela 21 år den 28 mars! Och jag hoppas att du hade en underbar dag! Saknar dig så obeskrivligt mycket min käre vän! Amecitia <3

Grattis mitt hjärta min blomma!



Grattis på 21års dagen min älskade vän! Hoppas att du får en underbar dag! Saknar dig så otroligt mycket!

ÄLSKAR DIG!

Lovely times

Härliga tider. Torsdagen var heltokigt grymt kul! Det blev utgång med Jensan, så vi tog oss till Weddan och åt middag och myste lite där, sen gick vi till Crush innan 10 för då var det gratis inträde. Kändes konstigt att gå in där när det inte var några folk men det var 2 drinkar för 1 och inga köer så det var bara att köpa hej vilt! Så efter ett par drinkar hamnade vi på dansgolvet, och det var bara vi som dansade, men vi dansade som om ingen såg oss! Men sen blev klockan halv 12 och fortfarande tomt på folk så vi gick vidare till Air and Breathe. Ingen vakt i sikte så vi smet in där man röker och så vips så kom vi in gratis där med! Och där var det fullt av folk. Hade en så sjukt rolig kväll!

Jag kom precis hem från min underbaring och ska snart äta lite lunch, sen blir det att göra sig fin för ikväll ska vi på Mark och Cecilias bröllop. Älskar bröllop! 

Hoppas ni får en bra helg! puss på er

Sunny side up






Blue sky

De senaste dagarna har vart underbara och fyllda med solsken som gör dagarna mycket enklare att leva. Inte för att jag har svårt att leva annars, men man får så mycket mer energi! Igår var jag ute i trädgården nästan hela dagen och när Madde kom hem satte vi oss på balkongen med en flaska rosa, så himla härligt! Gick till och med i shorts och t-shirt när jag skulle hämta Filippa från skolan. Det är mars och sommaren är på väg!

Senare gick jag och mötte Jennifer så tog vi en sväng till Bluewater. Åkte sedan hem och spelade Cluedo med Madde. Hade en jättebra dag!




Bilder från i tisdags när jag, Filippa och Steve åt på Weatherspoons 




Your love is gold

Idag har solen vart framme igen, så underbart! Och varmt är det också, jag har vart ute i trädgården i bara linne och grejat och fixat lite, får ju passa på när vårsolen är framme. Helt underbart. Hade på radion också och fick höra denna underbara låt, lyssna och njut!



Ska hämta Filippa efter dansen klockan 4 och sen ska jag ta med henne till Steve, som hon har längtat efter att få träffa honom igen. Hon ska få träffa hans katter också, Todd och Copper. Sen ska vi äta middag på Weatherspoons, mysigt värre :)

What a beautiful day!

Idag vaknade jag vid halv 8 för Steve skulle upp tidigt och käka frukost med grabbarna innan de skulle iväg och spela paintball. Tittade ut genom fönstret och såg den underbart blåa himeln och den underbart skinande solen, men trött som jag var somnade jag om. Vaknade sedan igen av att Jennifer ringde mig så jag tog mig en dusch och vaknade till sen gick jag ut i det underbara vädret och åkte till Bluewater och mötte Jensan och barnen i parken. 

Nu sitter jag här hos Jennifer medans hon fixar och donar och jag längtar tills ikväll! Steves kompis fyller år så vi ska ut med dem ikväll. Alltid skoj när man är fler som går ut, även om jag har kalas kul med Jennifer när vi går ut själva. Kul med lite omväxling.
/R

Så jävla hatt

Igår åkte jag och Steve till Bluewater för att äta mysig middag på Nandos, det var supergott! Sen efter det skulle vi gå och se Unknown med Jennifer på bio. Men när vi skulle köpa biljetter var det fullbokat. Så vi strosade omkring och kikade i affärer och tog en fika på Starbucks istället. 

Jag blev överlycklig för denna hatt har jag velat ha jättelänge, så igår kikade vi in på River Island och då hittade jag den fast för halva priset, så istället för £17 kostade den £8,50 bara för att remmen hade lossat lite, så när jag kom hem limmade jag bara fast den igen och blev som ny, vilket kap!!






(Världens sötaste kusin i bilen på vägen hem från skolan)

har precis käkat nachotallrik och tagit ett glas rosa med favorit moster, kaaaalas gott!!! Nu ska jag gå och träffa favorit Jensan. Hoppas ni har en bra kväll! Puss på er godingar

...

"When you get to the end of the rope, tie a knot and hang on"
- Franklin D Roosevelt

Lovely weekend!!

Har haft en underbar helg! Akte upp till London igar runt 12-tiden och strosade omkring med Steve pa olika pubar innan vi skulle se Two Door Cinema Club i Camden (min julklapp fran honom). Traffade Jensan over middag ocksa innan hon skulle vidare till Mimmi for party i staden. Mycket trevligt! Sen vid 7-tiden tog vi oss in i Roundhouse dar konserten var. Det var helt sjukt bra!






Jordgubbs ol, sjukt gott!!







Idag vaknade vi upp vid 10-tiden for att sedan ga till Harvester for fodelsedags middag for Filippas farmor som fyllde ar i fredags, mycket trevligt! Forsta gangen Steve traffade min slakt sa han var lite nervos innan men det gick kalas bra, Filippa tyckte verkligen om honom i alla fall :)

Jag har varldens basta pojkvan! :)

Jag heter mycket och vill ha mer

Är så sugen på att göra en till tatuering! Kanske denna text under nacken? Men kanske med lite mer detaljer. Det är samma textstil som jag har på foten. Vad tycks? Älskar den texten, det är ur låten Awake My Soul med Mumford & Sons som jag avgudar! (klicka på länken om ni vill lyssna på låten)



Untitled

I måndags tog jag och Jensan en sväng till Bluewater och kikade runt, handlade faktiskt ingenting. Men jag vet ett par jeans jag vill ha från H&M. Så jäkla sköna! Sen när vi kikat klart gick vi hem till James och hälsade på lite, spelade UNO och pratade lite skit. Alltid lika kul.


James med Oscars (hundens) leksak i skrevet. Ser ut som något helt annat..

Igår var det pannkaksdagen här i England, medans ni andra i Sverige hade fettisdagen. Så jag och Steve gjorde pannkakor, och de flög hit och dit och fastnade i taket till och med, haha så går det när man lagat mat med honom. 

Jag hade tänkt att baka semlor men hittade bara recept på 15 bullar och så många äter man inte! Och jag vet att man kan halvera receptet men jag slängde ihop en kladdkaka istället, den är ganska fet den med! Jag gjorde min favorit kladdkaka, och jag har aldrig lyckats så bra med den som jag gjorde igår! MUMS!

/R

You can't live life being second best!

Helgen var urmysig, var hemma hos Steve hela helgen. Fredags blev det puben en sväng och i lördags blev det utgång med Jensan på Crush som vanligt. Behöver inte visa leg längre, tummen upp. Men nu ska jag faktiskt lugna ner mig lite, i alla fall efter nästa helg, då ska jag börja spara pengar!

Köpte även biljetter till Creamfields i augusti, en festival utanför Liverpool, så det kommer att blir en lång bilresa dit, men det kommer bli as kalas!



Nästa helg blir det att åka till London för att se Two Door Cinema Club med Steve, can't f-ing wait!!! Klicka på länken för att lyssna!

/R

Glada jag idag

Ahmenhallåj! Idag är jag superglad, har pratat med så många olika människor som jag saknat/saknar och det har givit mig ett stort leende på läpparna. Efter att jag hade städat klart och fixat här hemma så kom James förbi med lunch innan han skulle ta tåget till jobbet, han köpte med sig Mc Donalds. Var så kul att se honom, har inte träffat han på 2 veckor så det var awesome! 




Nu ska jag iväg och träffa Jennifer, hennes mamma och syster. Får se vad vi hittar på :) Ska bli kul att få träffa dem!

CV

Sitter hemma hos Steve. Har precis smällt i oss kyckling och curly fries, jäkla gott det där. Han har hjälpt mig att slipa lite på mitt CV, får ju bre på lite om man ska få något extra jobb! Var förresten upp till London igår som jag skrev i förra inlägget, på mötet om att få ett nummer så jag får börja söka jobb. Det gick kalas bra, ska komma ett brev inom 2 veckor sen är det fritt fram. Känns så himla skönt att ha det gjort! 

Nu ska vi fortsätta tjocka oss med glass i stora lass och mys framför tvn! puss på er!

RSS 2.0