Happiness

Strax efter 9 hörde jag nycklen i dörren och lyckan spred sig i kroppen, äntligen är han hemma! Har kramat sönder honom och nu ligger han och sover, kan förstå att man är trött efter en vecka i Ibiza med konstant festande! ;) Men jag är så glad att ha honom hemma igen!

Alltid skoj med presenter också, hihi. Älskar parfymen!





Hjärtat mitt

Kom precis hem från ett pass på puben. Nu är det mindre än 6 timmar kvar tills mitt hjärta kommer hem! Äntligen! Så nu ska jag gå och sova så tiden går fortare tills han kommer hem, men om jag kommer kunna sova vet jag inte. Känns nästan som julafton när man var liten, tog evigheter innan man somnade. Denna veckan har vart den längsta veckan i mitt liv. Men han åker iväg igen på måndag, men det ska vi inte tänka på nu. Huvudsaken är att han kommer hem snart. Åhj vad jag längtar efter att få pussa på min sötsak!!



Soldiers

oh you watch me steady, you
watch me with such a quiet sincerity
and you hold me heavy, you
hold me like I was born to be held
and the Iight comes in here, yeah
morning my dear, and the restlessness of arms
and we lie here longing now
words were ours that will never be harm
'cause you are dear to me
yeah you are dear
you watch me steady, you watch me with such a quiet sincerity. and you hold me heavy, you hold me like I was born to be held. and the light comes in here, morning my dear and the restlessness of arms. and we lie here longing now. words were ours that will never be harm.

'cause you are dear to me, you are dear.

The Wolves



Jag följde med Steffe till Bluewater och shoppade igår. Han ska åka till Ibiza med ett gäng kompisar på fredag och behövde lite nya freeesha kläder och självklart kunde jag inte låta bli sommarrean. Hittade ett par shorts och skor på Riverisland för bara 18 pundare. Sen de läckra bruna jeansen på H&M, lööve them!


Ben Howard - The Wolves

Santa Pola, Spain

Ja nu är det inte långt kvar tills vi åker till Spanien hela familjen för att fira att mamma fyller 50. Den 26 September bär det av. Längtar bort till sol och värme! Här i England är det inget höjdar väder i alla fall. Fick lite bilder av mamma igår på lägenheten vi ska bo i













En veckas mys här med familjen, kommer att bli underbart!

Saker och ting går väldigt bra för mig just nu, jag mår så bra!


Kanon!





Måste ju bara säga att jag har världens bästa moster! Jag satt hemma hos Steffe och så ringer hon mig och säger att hon var utanför och att jag måste komma ut med nycklarna för hon hade glömt sina och ingen var hemma. Så jag rusade ut och så var ju inte fallet. Hon sa att hon hade en present till mig i bagaget. Gissa om jag blev glad, hon hade vart på IKEA och köpt borden jag ville ha (som jag skrev om i förra inlägget) som jag hade tänkt åka och köpa imorgon. En riktigt lurare är vad hon är. 

Visst blev det fint??

Ikea



Jag vill åka till IKEA! Snacka om REA!

:)



Gulle du!


1+1=2

Som ni kanske vet är jag tillbaks i England igen (kom hem i måndags) efter helt underbara 12 dagar i Sverige! Midsommarfirande och Peace and Love. Var så underbart att få träffa och krama om alla man har saknat så länge! Men jag saknar alla redan! Men det var så skönt att få komma tillbaks hit igen och träffa alla här hemma också. Det är ändå ganska bra att ha två Land att bo i på ett sätt. Men hade jag fått som jag ville hade alla bott i samma stad, då slipper man sakna varandra så himla mycket hela tiden, för mitt hjärta är ständigt fylld med saknad vilket kan vara ganska jobbigt!

Nu är det så att mitt liv som au pair är snart slut, drygt en månad kvar här. Håller på att leta nytt jobb så igår sökte jag till Ryanair på skoj, och fick ett mejl om att jag fick komma på en av deras assessment days den 22 juli. Skulle inte det vara lite skoj att vara flygvärdinna? Men det har ju också en nackdel, då skulle jag inte se mycket av Steve. Men men, söka gör ju inget! Sen frågade jag även på Mad play här i närheten, de sökte 4 heltid. Och de sa att de skulle ringa mig, så man kan ju inte göra annat än att hålla tummarna och att söka mer jobb!

/ Rebecca


RSS 2.0