V FESTIVAL!!!

God morgon, god morgon! Äntligen är dagen här, den jag länge längtat efter. Klockan 15.00 går bussen mot Chelmsford där jag ska spendera hela helgen i ett tält. Årets line up är sjukt bra! Tyvärr så ser det ut som att det ska bli ap dåligt väder. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Bara det är fint väder på Florence + The Machine är jag nöjd.



Hoppas att ni får en bra helg, min kommer bli grym!!! Tjao!

God morgon fisrumpor!

Äntligen lite soool! Igår var jag på bio och såg Inception med Aaron, vilken sjukt bra film! Tror inte att jag vände bort blicken en endaste gång. Någon mer som har sett den? Vad tyckte ni? Om ni inte har sett den måste ni se den!

"Gentlemannatjuven Don Cobb, har specialiserat sig på att via människors drömmar komma åt deras värdefulla hemligheter. Efter ett misslyckat  uppdrag tvingas han genomföra det omvände, att plantera en ny idé i en persons psyke."


England, i am back!

Det är jätteskönt att vara tillbaks här i England! Att få träffa alla igen. Sen jag kom tillbaks har jag inte gjort så mycket faktiskt, mest spelat Risk hos Mike och James. Och jag har i stort sätt vunnit alla gånger så klart! Vädret är absolut inte på topp och jag börjar bli lite orolig över vad vädret har att bjuda på i helgen. Ska ju på V-festival, och då vill jag ju ha fin fint väder! Vill ju inte stå i spöregn när jag ser Kings of Leon ;) 

Snart ska jag ta bussen med Filippa till Dartford. Vi ska till parken och leka lite, läsa lite böcker i bibblan och sen ska vi äta på Weatherspoons, yummi yummi in my tummy! Ha en bra dag!


RSS 2.0