Up comes the sun




Igår var jag i Rättvik med min bror, han var chaufför så jag åkte med dem lite i bilen. Sen åkte jag med 22.20 tåget hem.

Idag jobbade jag från klockan 07 - 11, ganska skönt pass om jag får säga det själv. Brukar inte jobba så utan det var för att Therese inte kunde komma till 07 så jag fick hoppa in tills hon kom. Så nu är jag hemma och ska städa mitt rum och fixa lite.
Ikväll är det gårdsfest och det är lika kul varje sommar. Kommer bli kanon kul i år med
hoppas jag, men det tvekar jag inte en sekund på. Med de skönaste grannarna kan man inte ha tråkigt!




Måste bara avsluta detta inlägg med att säga att Therese är en toppen tjej! Med sina visa ord och sin roliga humor får hon dagen att skina om man vaknat på fel sida. Du är guld värd. Puss på dig!


Bokat och klart!

Bokade precis min resa till England. Jag åker den 16 september. Fick en riktigt billig biljett! Det kostade mig 166 kr och i det priset ingår en resväska att checka in plus handbagage, så om jag inte hade haft en väska med mig, det vill säga att om jag bara hade handbagage så skulle jag fått betala 56 kr för det kostade 55 kr att betala med kort. Helt sjukt billigt! Själva biljetten kostade 1 krona!? Sen kostade det mig 123 kr för att ta mig från Tällberg till Västerås med tåg. Så att ta sig från Tällberg till England kostar alltså 289 kr, det är ju roligt billigt. Så nu kan ingen säga att det är dyrt att hälsa på mig, haha!



Nu vill jag bara åka! Men det är inte långt kvar nu.

On top

Ehm.. Godmorgon. Ja för jag vaknade faktiskt ganska nyss. Idag är jag på bättre humör känner jag. Brorsan väckte mig och det var en bra start på dagen eftersom att han kom hit igår och det är inte allt för ofta man träffar honom. Vi ska åka in till Rättvik med fem tåget och kika lite, sen ska vi ha picknick och mysa.

Breathe slow

Hela dagen idag har vart jobbig när 1000-tals tankar flyger runt som små moln i skallen. Sen att jag är så överkänslig och gråter för allt just nu är ju inte något större plus.

Jag har haft en superdålig dag idag! Men nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen får mig på bättre humör..

RSS 2.0