Pirates

Är hemma med Filippa ikväll, nu ska jag kika på pirates of the caribbean.

     


Lovely


Jag har mycket att se fram emot de två kommande månaderna

3/3 - Alexandra kommer hit och hälsar på.
14/3 - Mumford and Sons i Shepherds Bush Empire.
28/3 - Åka till Nyköping och fira Mathilda och Lina.
24/4 - Mamma och Mimmi kommer hit och hälsar på.

livet känns bra härligt!

3 days

Jag fick låna Desperate Housewives säsong 1 av Heidi och började kolla i söndags och kollade klart igår. Kollade alltså klart på 3 dagar. Har inte gjort annat än legat i min säng känns det som. Men jag vaknade upp med en förkylning i måndags så då har man inte så mycket ork till annat än att ligga i sängen. 3-dagars förkylningen har gått runt här i huset. Först Maddan sen Ian och nu jag. Men idag känner jag mig nästan helt återställd som tur är. För jag ska ut en sväng med Emma till Dartford och ta ett glas, men av vad vet jag inte, får se hur jag känner mig senare.



later

Party pics

Tänkte dela med mig lite av Emmas bilder

utgång på Koko's








Utgång med Emma i Dartford
















Vilodagen

Gick till puben igår, hamnade på en efterfest och kom hem runt fem imorse. Blev väckt av moster klockan ett av att maten var klar, men jag mådde inte så bra. Jag mådde skit rent ut sagt.. Men jag gjorde ett försök att komma upp och lyckades äte lite i alla fall (typiskt att bli så bakis när favorit-maten hade lagats!! Ians roast dinner). Sen gick jag och la mig igen och vaknade upp klockan sex. Så jag har i stort sätt sovit bort hela dagen.

Nu blir det sängen och någon film att somna till.


50 first dates

Myskläderna är på så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på denna film. Har sett den många gånger innan men det var längesedan nu. Alltid lika bra!


Autumn 09















"Get over your hill and see what you find there with grace in your heart and flowers in your hair"


Deep sea

Tog ett tidigt tåg in till London med Madde, Ian och Filippa igår. Vi åkte till natural history museum för att kolla på dinosaurier. Senare gick vi även till science museum också, där vi kollade på en 3D film på IMAX. Det var hur häftigt som helst! Vackra färger och fiskar. Allt kändes så verkligt, det kändes som att man var i vattnet med dem. Sen att det var Johnny depp och Kate Winslet som pratade gjorde den bara bättre. För er som inte provat säger jag bara: - gör det!

Efter det så träffade jag Emma på Chandos, så det var en toppen dag igår med mycket roligheter. Det gillar vi!




The Princess And The Frog

I tisdags åkte jag och Filippa med Molly och Caroline till Bluewater för att se The Princess And The Frog på bio. Det var en riktigt mysig och rolig film med härlig och svängig musik. Lägger upp en liten snutt från filmen, för även om man inte är barn så är den verkligen värd att se!


Flabelos

En ny vecka har rullat igång, en vecka full med mysig tid som jag kan spendera med Filippa som har lov nu. Idag gick vi ut på äventyr runt om här i Greenhithe sen myste vi ner oss i soffan med varm choklad och kikade på Pocahontas (en favorit). Sen kom det även ett paket hem hit idag, nämnligen vibrerande maskin som ser ut så.

Så nu ska vi stå på den varje dag och se om den fungerar. Jag berättar om några dagar om jag har fått mer muskler och mindre mage ;)

Imorgon blir det bio med Filippa, Molly och Caroline. Princess and the frog, ska bli roligt! Vi hörs en annan dag, ta hand om er!


WASGIJ?

Destiny puzzle - Ett roligt pussel där man pusslar fram framtiden, det finns då alltså ingen bild att kika på när man pusslar utan man får använda sig av sin egna fantasi. Det finns flera olika sorter av dessa. Det är faktiskt väldigt avkopplande att sätta sig ner och pussla. Så har man tråkigt är det en utmärkt idé (:





Jag lovar, det är roligt! (:

Lycka!

Idag har jag äntligen köpt en biljett för att se Mumford And Sons 14 Mars på Shepherds Bush Empire! Kommer bli grymt!



Pics

Bjuder på lite bilder från i lördags















x x

Four days in a row

Hey. Har spenderat fyra kvällar i rad nu på puben haha men det har vart superkul! Träffat nya och trevliga människor. I lördags hamnade jag på en galet rolig efterfest. Igår var det pub-quiz, där man är olika lag och så betalar alla £1 var och så läggs det i en burk och de som vinner får pengarna. Så är det en i baren som ropar ut frågorna i högtalare och så får man svara inom sitt lag. Och det är olika ronder med olika teman som sport, historia, underhållning. Efter varje rond är det en som samlar in alla pappren sen räknar de ihop alla poängen från ronderna. Jag gick dit med Amy och träffade hennes pojkvän och hans kompisar där. Det var mellan 4-6 st i varje lag det var 10 lag så det var riktigt roligt när det var så mycket folk. Men vi kom på 4 plats, inte illa.

Idag när Maddan kommer hem från jobbet så ska vi ta tåget in till London och se Mamma Mia showen. Ska bli riktigt kul!

RSS 2.0