Beautiful hair and beautiful lips

Filippa är verkligen en rolig liten fisrumpa. haha. Hon och Madde kom in och väckte mig i morse innan hon skulle till jobbet så viskade Filippa till Madde att hon ville träffa Rebecca Kling igen för att hon har sånt beautiful hair and beautiful lips. Så berättade Madde det för mig, så hade Filippa stått bakom dörren och pekat på mig och sagt tyst  "not that Rebecca". haha vilken söting!

Alicante, surprise!

Ni måste läsa hela detta! Jag måste ju självklart skriva om min födelsedagspresent. För det var den bästa man kunde önskat sig! Det hela började med att jag fick en hemlig resa av Madde och Ian på min födelsedag. Mamma höll på att tjata hål i huvudet på mig av nyfikenhet "vet du vart du ska än?". Fast jag tjatade nog mer hål i Maddes huvud. Men jag fick så klart inget veta.
Dagen kom och jag stod nere i hallen med skorna på och väskan (som Madde hade hjälpt mig att packa) i högsta hugg redo ut på mitt äventyr. Madde kom hem tidigt den dagen och jag undrade varför och min första tanke var att hon skulle köra mig någonstans, men så frågade jag varför hon var hemma och då svarade hon att hon skulle hämta Filippa i skolan efter lunchen för att hon inte mådde så bra.
Så blev klockan ett och jag såg taxin komma utanför huset, det var först då jag blev riktigt nervös, jag hade ju ingen aning om vart den skulle ta mig! Men jag gick ut med min väska och Madde skulle in och hämta vägbeskrivningen till taxin men så istället kommer hon ut med en resväska så då förstod jag att hon också skulle med. Så som hon hade lurat mig att jag skulle åka ensam.
Så sitter vi i taxin på väg någonstans och efter ett tag så kommer vi fram till Stansted så då förstod jag att vi skulle flyga någonstans. Min första tanke var Skotland eller Irland. Så går vi in på flygplatsen och igenom säkerhetskontrollen sen vidare in på restaurangen för att ta en cider. Där sitter jag och kollar på avgångstider till alla dessa olika länder och gissar vart vi ska åka men hon säger ju så klart fortfarande ingenting!
Efter ett par cider så börjar vi gå mot gaten och jag ser tre destinationer på tavlan. Malaga, Belfast och Alicante. Så jag visste att det var någon av dessa som vi skulle åka till. Så sitter det en man utanför och säger "Alicante?" till Madde, och hon försöker nicka lite diskret så att jag inte ska se, men så frågar han en gång till "Alicante?" Så då var hon tvungen att svara ja. Så det var först då jag fick reda på vart jag skulle och jag blev så glad!

Väl framme på flygplatsen i Alicante sa Madde att vi var tvungna att vänta på taxin i 2 timmar eftersom hon hade bokat fel. Så då slog vi oss ner i baren och tog oss några öl, men sen när 2 timmar hade gått sa hon att det egentligen var hennes kompis som skulle hämta oss och att det hade blivit fel på bilen, så vi väntade totalt 4 timmar tills hon sa att hon var på väg.. 
Så vi ställde oss utanför och väntade, och ut från flygplatsen kommer en dam med hatt och solglasögon och går rakt mot oss, och jag tänkte "varför kan hon inte gå runt oss? det finns ju gott om plats, vad märkvärdig man ska vara". Så säger hon "spatziba!" och det är först då efteråt jag ser att DET ÄR JU MAMMA!!!! Vad gör hon här? Jag kan säga att jag blev rätt ställd! Det tog mig lång tid innan jag kunde fatta att hon verkligen var där, kändes overkligt! Så alla dessa taxifel och bilfel var ju på grund av att mammas flyg var försenat, förstår inte hur jag kunde tro på Madde haha, men det är ju för att hon aldrig ljuger annars. 


Bästa födelsedagspresenten någonsin!! Berättar mer om resan en annan dag! puss på er godingar som orkade läsa.

Gettin' freaky-eaky that's what I do best

Tuuuuuune! Denna låt har satt sig i huvudet. Älskarn!



Happiness

Igår kväll mötte jag James vid stationen efter att han slutat jobbet, var dags för ännu en omgång Risk. Var riktigt kul att se han igen, hade inte sett han på mer än en vecka tror jag.

Är så glad! Idag ska jag träffa Jennifer, är så kul att hon är i samma stad! Allt gick så fort, det började med att Magda frågade mig om jag hade någon kompis som skulle tänka sig att vara au pair för de behöve hjälp. Men jag visste inte så jag frågade på facebook, och jennifer nappade direkt. Så jag gav Magda henner mejl och det var för cirka 3 veckor sedan och nu är Jennifer här. Så allt har gått jätte fort. Skit kul!

Adjökens!

Gaymasen, en riktig pärla!

Här sitter jag vid datorn och har jätteont i magen, vet inte vad det kan vara. Har tagit halsbränna tabletter och försökt bajsa som Johan Glans säger att man ska göra, men inget funkar. Men så kikar jag in på Christoffers blogg och ser en video han lagt upp och kunde inte sluta skratta! haha, så himla rolig och så plötsligt gick magontet över, vilken kanonbra medicin! Saknar dig vännen! Hoppas vi ses snart igen!

Ger er videon här ;) 



Söndag - Latar dagen!

God afton. Har i princip spenderat hela dagen i sängen och kollat på serier. Morgonen bestod av Tusenbröder, kollade klart på säsong 2 så nu har jag bara säsong 3 kvar. Sen tog jag en paus och åt godaste lunch/middagen som Ian gjorde, roast dinner. Det är så sjukt gott! Sen kollade jag på OC med Aaron, så jaa.. En hel del sängliggande har det blivit idag. Men det är ju söndag och det har vart så tråkigt väder, lite regn och så lite mer regn på det med.

Går kvällen bestod av mycket Wii spelande och Logo spelande hemma hos Alison med henne och Kez. Det var mycket trevligt! Har haft en mycket trevlig helg måste jag säga. Ser verkligen fram emot när Jennifer kommer hit och ska jobba som au pair på onsdag! Ska bli så roligt!!
Nu - Mer mysande! Adjökens!

As kalas

Godmorgon! Här sitter jag i sängen ny duschad och uppfärskad från går kvällen. Men cigarettröken sitter fortfarande kvar i håret även fast jag duschat, blääk! Jag och Aaron sov kvar hos Alison igår efter att vi hade vart ute och alkoholat oss med Alison, Debourah och Kez. Det blev en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Men Aaron skulle upp tidigt så han körde hem mig vid halv 8 och så tänkte jag att det skulle bli så skönt att lägga sig i sängen och sova men jag kunde inte somna om. Så jag kollade på ett avsnitt av Tusenbröder. Jag såg aldrig den serien när den gick på tv, men så hittade jag den bland Maddes filmer och jag fastnade direkt. En riktigt bra serie det där. Nu vi åka iväg till Dartford, men vi hörs väl senare, adjö!

RSS 2.0