Brighton



















Just can't get enough!

Hej fina människor. Har inte skrivit på ett tag men har haft full upp med att njuta av solen och livet. Mamma och Mimmi var här förra veckan och det var underbart! Dagar fyllda med skratt, vin, BBQ, dans till nordman och magnus uggla, shopping på primark, leka i parken och mycket annat härligt! Saknar dem massor redan.

Just nu sitter jag hemma hos Steve och vi väntar på att hans kompis ska hämta upp oss, för idag bär det av till Brighton. Vi är ett gäng som ska åka dit och fira hans kompis födelsedag. Ska ligga och steka på stranden hela dagen och ikväll blir det utgång. Vilken härlig dag vi ska ha! Har inte gått ut sen innan Jennifer åkte hem, så jag ser fram emot det, speciellt nu när vi är så många! Woop woop!

GLAD PÅSK!

And it was all yellow

Då var det måndag igen och det härliga vädret börjar försvinna, var nyss härlig sol ute men nu är himlen fylld med tråkiga gråa moln och regnet öser ner. Men jag och James hann i alla fall sitta ute en liten stund på uteserverigen med en öl. Han åkte hem och jag gick hem för att hämta jackan sen ska jag gå till honom också

Men med måndag menas det också med att helgen är slut vilket är lite tråkigt, för det var en riktigt härlig helg igen. I fredags så åkte jag till Dartford och mötte Steve på puben där han satt med sina kompisar på uteserverigen i solen. Så satt vi där en stund sen gick vi hem och kollade klart på The Pacific. Sen på lördagen skulle jag upp tidigt för att ta mig hem till Magda igen för att se efter Lollo och Gordon några timmar, så jag tog med dem till Bluewater så fick de leka ute i lekparken. Sen när jag slutade så gick jag hem för BBQ, så kom Steve och nanny och grandad. Hur mysigt som helst! Sen på kvällen gick vi hem till James en stund och hälsade på, och det var lite andra folk där också. Sen igår låg jag och Steve ute i hans trädgård och solade, fast vinden var lite kall, men vad gör man inte för att få lite bränna?

Vill också säga GRATTIS till min söta kusin Filippa som fyller 6 år idag! HURRA HURRA HURRA!! Tiden bara springer iväg!



Nu ska jag dra mig vidare till James, hoppas ni har det bra!


Cry a river, build a bridge and get over it!

Denna dag har varit lite jobbig att ta sig igenom, har kollat igenom massa gamla bilder på familj och vänner och saknar dem mer än någonsin! Speciellt när det är ännu en gång jag inte kan vara med och fira min söta syster som blir stora tjejen. Och sen blir jag så besviken på mig själv att jag aldrig kan få tumme ur och fixa till mitt CV. Det är i princip klart, behövs bara lite mer smådetaljer. Men jag har så svårt för att få det att låta bra. Har så dålig självkänsla och tänker bara dåligt om mig själv hela tiden vilket inte gör det mycket enklare för mig.
Idag satt jag barnvakt åt Lollo och Gordon (de barnen Jennifer tog hand om) en timma på kvällen medans Magda skulle iväg och jobba, de låg och sov så det var inte så jobbigt. Kändes konsigt att  Jennifer inte var där. Men sen kom Stuart hem och då gick jag vidare hem till Trudi och James. Vi beställde hem lite kinamat, det var mumsigt! Efter maten så satt jag och James och pratade massa strunt sen blev det natten och jag gick hem. Nu ligger jag här i min säng och lyssnar på Angus & Julia Stone och saknar min Steve, känns så tomt att inte ha honom vid min sida.
Nu är det dags för mig att säga god natt och hoppas på en bättre dag imorgon.
Denna dag har varit lite jobbig att ta sig igenom, har kollat igenom massa gamla bilder på familj och vänner och saknar dem mer än någonsin! Speciellt när det är ännu en gång jag inte kan vara med och fira min söta syster som blir stora tjejen. Och sen blir jag så besviken på mig själv att jag aldrig kan få tumme ur och fixa till mitt CV. Det är i princip klart, behövs bara lite mer smådetaljer. Men jag har så svårt för att få det att låta bra. Har så dålig självkänsla och tänker bara dåligt om mig själv hela tiden vilket inte gör det mycket enklare för mig.

Idag satt jag barnvakt åt Lollo och Gordon (de barnen Jennifer tog hand om) en timma på kvällen medans Magda skulle iväg och jobba, de låg och sov så det var inte så jobbigt. Var kul att träffa Magda igen. Men det kändes konsigt att Jennifer inte var där. Men sen kom Stuart hem och då gick jag vidare hem till Trudi och James. Vi beställde hem lite kinamat, det var mumsigt! Efter maten så satt jag och James och pratade massa strunt sen blev det natten och jag gick hem. Nu ligger jag här i min säng och lyssnar på Angus & Julia Stone och saknar min Steve, känns så tomt att inte ha honom vid min sida.

Nu är det dags för mig att säga god natt och hoppas på en bättre dag imorgon.

Grattis min älskade syster!



Idag fyller min söta syster 7 år, tiden bara flyger förbi. Jag minns första gången jag såg henne, hon satt i barnstolen i bilen och sov med sina gula söta kläder. Jag hade varit hos pappa över helgen och det var när mamma och Henke hämtade mig vid tåget som jag fick träffa henne för första gången. Mamma skulle sen in och handla lite mat på kvantum, så jag satt kvar i bilen på parkeringen och bara tittade på den söta lilla ängel som hade kommit ner till jorden. Ända sen jag var liten hade jag önskar mig en lillasyster och så fick jag det. Världens sötaste också!

Saknar henne så det gör ont, men nu är det inte långt kvar tills hon och mamma kommer hit 13-17 april! Längtar så!

Så jag önskar ett STORT grattis till min lilla prinsessa som fyller 7 idag! HURRA HURRA! Hoppas du får en jättebra dag med många roliga paket och smaskig tårta! :) puss och kram till dig Mimmi!


Äntligen

Min beställning från H&M har kommit!! I'm loving it!

Eat that up, it's good for you

Hej hej hemskt mycket hej!

Ja det har hänt en del sen jag skrev sist. Jennifer har åkt hem till Sverige tråkigt nog. Känns faktiskt väldigt tomt så henne saknar man!

Helgen var händelserik och mysig. I lördags var det kalas hos Ians pappa som hade fyllt 69 år. Det var kul att träffa "släkten" och vi hade tur med vädret så vi satt ute och myste. I söndags var det mors dag här i England så Steve och hans syster Alison skulle ta med sig mamma Pam till London och vandra runt så jag följde med dem. Var första gången jag träffade hans familj så jag var lite nervös, men det gick bra! Han har en jättehärlig familj.

Vi strosade mest bara runt i det fina vädret på Londons gator sen vid 5-tiden tog vi tåget hem till Steves mamma och pappa för middag. De bor lite utanför Dartford, hur mysigt som helst! Var även där igår på middag, känns roligt att äntligen ha fått träffa dem. Nu är jag inte lika nervös längre, ja ni vet ju säkert själva hur det är att träffa föräldrarna första gången ;)

RSS 2.0