Degen är godast


Idag har jag haft en sjukt skön dag förutom när det kommer till kvällen då det absolut inte finns något att göra, skulle jag lägga mig skulle jag säkert somna men känner inte att det är sömn jag behöver.
Efter plugget åkte vi till hemköp för att köpa pepparkaksdeg för jag, Elin och Lina hade bestämt oss för att vi skulle göra ett pepparkakshus. Vi fixade till alla bitarna till huset och så in med dem i ugnen, men när de kom ut igen såg vi att bitarna var ganska ojämna så det var inte så lätt att försöka "limma" ihop huset, och det hade tydligen rasat sen också, så att bygga pepparkakshus är nog inte min grej ;)

huset rasade och vi lärde oss en läxa, smält socker är bättre än florsocker och vatten. 

andra advent

Idag är det andra advent och julen närmar sig med stora steg, det tråkiga är att all snön som vi har samlat på oss kommer säkert att smälta bort så vi får en grön jul i alla fall. men man kan ju ha mysigt med den så länge den varar och tomten kommer ju i vilket fall som helst ;) hoppas verkligen han kommer med den här presengten för min skärm jag har nu är ju inte att leka med! ha en trevlig andra advent :)

Samsung SyncMaster 2233BW

 



RSS 2.0