Bakning

Hämtade min syster på dagis vid fyra och har stått i köket i två timmar och bakat, hon tröttnade så klart efter en stund, så jag fick baka det sista själv. Gjorde först en slags sockerkaka med någon glasyr på, har fått det receptet av Christoffers syster för jag tyckte att den var så himla god! Sen gjorde vi en kladdkaka, och precis när jag ska knäcka det första ägget hör jag ett splash på golvet och kollar ner, då var det mimmi som hade tappat ägget, och det var ägg över hela golvet, haha. Och nu kommer snart mamma hem med pizza, så det blir verkligen en tjockardag, men sånna måste man ha ibland ;) 


 
den söta bakmästaren på vägen hem från dagis :)


resultatet, ser de inte goda ut? ;)

Äntligen helg

Som jag sa i förra inlägget skulle vi i Clip UF på den regionala mässan i Borlänge under onsdagen och torsdagen. Vi kom tvåa i Leksand som bästa företag men vi kom inte så långt i Borlänge, vilket som var väldigt väntat. Men Rewin UF som blev etta i Leksand blev även etta i Borlänge, riktigt kul! Jag tror de kommer gå riktigt bra för dem i Stockholm. 

Igår hade jag lämnat in min väska i garderoben på mässan, sen när jag skulle hämta ut väskan var den helt blöt! Då hade en cider jag hade i väskan gått sönder. Blev så arg, för i väskan låg min mobil! Då berättade en kompis att hon hade hört de i garderoben säga "Oj, vi hade sönder en flaska i någons väska så den blev helt blöt, men vi säger inget" när hon gick förbi där, då blev jag förbannat och gick tillbaks och sa åt dem att min mobil var sönder för att någon där inne hade gjort sönder en flaska i min väska. Då var den en liten kaxig tjej som började babbla och vara allmänt otrevlig, men så fanns det en vettig där som visade mig till informationen så jag kunde få prata med någon om hur vi skulle göra, så då kom vi överens om att jag skulle höra av mig om den började krångla. 

Och idag köpte jag min bal-biljett. Tänkte först inte gå eftersom jag inte har någon att gå med, men sen tänkte jag efter och ångrade mig, det är ju ändå det sista man gör sen skiljs alla åt, så det blir nog toppen!


GRATTIS till Mathilda som fyller 19 år idag! :) 

 

I'm back!

Jag har haft mina perioder då jag bloggat ganska ofta, sen har det gått ett bra tag innan jag skriver igen. Men nu har jag tänkt att ta det lite seriösare, så jag börjar om! 

Vaknade imorse och hade verkligen ingen ork att ta mig upp ur sängen, men till slut fick jag tvinga mig själv att gå upp och så tog jag en varm och skön dusch så jag vaknade till. Åkte till skolan och grejade med UF mesta delen av dagen. Den regionala mässan i Borlänge är ju imorgon och på torsdag så vi fixade till det sista som skulle vara klart. Men det jobbiga är att jag inte är riktigt närvarande fast jag är där. Det känns som att ända sen jag kom hem från min praktik i Vänersborg har jag bara gått och längtat tillbaks hela tiden, det är ju där jag vill vara.. Min kropp är här men mina tankar är någon helt annanstans och då kan jag inte koncentrera mig. Det är sjukt jobbigt att ha det så här, vara någonstans där man inte vill vara men är det därför att det inte finns något annat val. Måste stå ut nu de sista 79 dagarna som är kvar. Det var allt jag hade att säga för idag, ta hand om er!

Håll tummarna nu för oss i Clip UF på den regionala mässan i Borlänge! 

RSS 2.0