Fri från allt

Hej! Nattade just Mimmi för jag är barnvakt. Mamma och Henke är och spelar golf så jag fick laga maten idag också. Gjorde en riktigt god gratäng med bland annat broccoli och skinka som ingredienser.  Nyttig och god!

 

Ida var här och hälsade på mig förut idag. Lagade mat och fikade sen badade vi på Gyllene Hornet. Riktigt mysigt! Ska snart upp till hotellet igen och lämna tillbaks mina kläder för jag ska inte jobba något mer i sommar. Så nu är jag ledig tills den 16 september då jag åker till England. Super skönt kan jag lova! Får se vad man ska göra av all ledighet. Vi hörs gott folk!

Golf

Förra veckan började jag att gå golfkurser här i Tällberg. Det började med att jag åkte med mamma och slog några bollar när jag bestämde mig för att jag ville börja spela så då gick vi och beställde några kurser. Idag har jag sista kursen och så ska jag lämna in mitt teoriprov. Sen fattas det bara att bli medlem och sen kan jag börja spela. Följde med mamma nio hål förra veckan och det är så skönt för man kopplar verkligen av och tänker inte på något annat än just golf.



RSS 2.0