I am in love with this feeling

Denna helg har vart kanon! Fredag bestod av middag på Harvester med Jens och Steve, och jag ääääälskar deras sallad med blue cheese sås som man får plocka till maten! Finns inget bättre!



I går var det utgång som stod högst upp på listan och jag antar att ni blir jätte förvånade när jag säger det? Det var vår fjärde raka helg ute så idag kom vi fram till att det blivit lite mycket av det goda den sista tiden så vi ska ta och lugna ner oss lite med alkoholen och rumpskakandet nu ett tag fram över. 





Idag har det vart soffhäng som gällt, lite Peter pan, milkshake och mys. Nu sitter jag här hemma i sängen med Jensan och vi ska snart kika på Mean Girls 2, hoppas ni haft en bra helg allihopa! Min har vart kanon!
puss puss

Bowling

Igår åkte jag och bowlade med Stephen, James och Sophie i Gravesend. Jag och Sophie hade en plan att vi skulle försöka distrahera killarna så de förlorade och det verkade fungera ganska bra, James vann första spelet och jag vann de två sista. Är så glad att James träffat en sån söt och härlig tjej! Hade en supertrevlig kväll! 


Villagers



Upptäckte honom idag när jag kickade lite på youtube. Underbar röst! Ge den en chans och lyssna, ni kommer inte ångra er!

Håkan till peace& love!!

AAAAAAAAAAH! Gick precis in på Peace & Loves hemsida och såg att de har bokat HÅKAN HELLSTRÖM! Var tvungen att hålla mig för mun för att inte skrika! Detta är vad jag kallar lycka!  



The Ward

Kom hem från Jennifer ganska nyss så nu sitter jag och kollar på Friends medans jag äter frukost. Madde hade kokat ägg till mig när jag kom hem, vilken lyx! Tur för jag var så himla sugen på det idag. Det blev en knäckis med skinka och en med ägg, yummi!


Valet av bion igår blev The Ward och jag måste säga att den var ganska läskig! Blev ett par hopp i stolen. Men det är ingen film jag skulle rekommendera, tycker att den var ganska konstig. Men trots det faktiskt helt sevärd. 3 av 5 pluppar!

Gör vad du kan, med det du har, där du är.

Pissväder!

Usch vilken tråkig dag! Fy för det grådaskiga regnet och den kalla vinden! Men nu är jag hemma hos Jennifer och värmer mig, ska kila iväg på bio lite senare, det är ju två för en idag så varför inte! Men vi har inte bestämt oss för vilken bio det blir än. Tjing!

Lev idag, imorgon kan det vara försent.. som mamma brukar säga.


Bad boys


'
Åhh vad jag har ont i magen, haha bjuder på dessa bilder!

Mmm...

Jag vill ha dessa skor från H&M! Blir nog kanske ett inköp imorgon!

Sänghäng!

Här sitter jag med Jennifer i mitt rum och hänger. Kikat på Ana Gina Show och lite annat smått och gott medans vi smaskat på Doritosar och dipp. Myspys.

Pubsväng

Kom precis hem efter att ha följt Jennifer hem efter en sväng till puben med henne och Stephen, James kusin. Vi som tänkte vara hemma och mysa bara, men så kom vi på att det är ju fredag.. Så vi tog oss ett par pintar och myste lite på John Franklins. Sen kom Stephen och joinade oss, har inte sett han sen innan jag åkte till Sverige innan jul så det var kul med lite catching up. Nu är det dags för mig att ta mig en tupplur, blir att gå upp tidigt och ta tåget in till London med familjen för lite sightseeing. Sen mot kvällskvisten ska jag ta mig hem till Jennifer för att sedan ta en riktig svängom inne i Dartford, det luktar party! puss på er mina pussgurkor

Love and other drugs

Igår var jag på bio med Jennifer. Såg en riktigt bra film, Love and other drugs. En jättefin film om kärlek. Huvudollerna spelas av snyggingarna Jack Gyllenhaal och Anne Hathaway och halva filmen bestod av sex scener, men man klagar ju gärna inte av att se lite skinn! Den får absolut 5 av 5 pluppar!


Fått en flaska i huvet

Har haft en kanon helg! Jennifer fyllde ju år i Tisdags så i fredags var det dags att fira med en rejäl utgång. Jag gick hem till Jennifer och så fräsade vi till oss tillsammans, blev riktigt läckra må jag säga. När vi var klara tog vi bussen in till Dartford och mötte Mimmi sen promenerade vi till Weatherspoons och slog oss ner där med vin i glasen. Efter ett par flaskor var vi redo att ta oss vidare till Crush. Måste säga att det var den bästa kvällen på länge! Tack tjejer! 





Nu ska jag och Fisjennifer sova så sött, puss på er!

Söka jobb

Har precis lunchat lite med mig själv. Nu ska jag ut på lite äventyr, ska nämnligen söka jobb, ett deltidsjobb. Först ska jag ge mig på pubarna i närheten, sedan vidare till Bluewater. Måste verkligen hitta ett extrajobb, skulle vara så kul att träffa nya människor och få den där gemenskapen man får på ett jobb som jag saknar. Blir lite ensamt här ibland om dagarna. Så det skulle vara roligt att ha ett extrajobb på kvällar och helger.

Wish me luck!


Happy birthday Jen!


Grattis på 21 års dagen min fina tjej!

I am back

Ja som ni kanske vet är jag tillbaks här i England, vilket känns jättebra! När jag kom i Lördags morse hämtade Madde och Filippa mig på flygplatsen, de var så söta och kom i sina pyjamasar och morgonrockar. Hade verkligen saknat dem. Lite senare på dagen så kom Hayley och Amelia och hälsade på, så vi lunchade sen tog vi bussen till Bluewater och åkte lite skridskor, det var hur mysigt som helst.

Senare på kvällen åkte jag och Jennifer som jag har saknat så till Dartford och tog oss några glas vinare på Weatherspoons, träffade lite kompisar och så slutade det med utgång på Crush, hade en kanon kväll! 

Igår gick jag hem till James, har oftast med mig något svenskt när jag kommer tillbaks så denna gång hade jag med mig lite djungelvrål vilket jag inte trodde att han skulle gilla. Men han älskade dem, han var bara tvungen att borsta av lite salt innan han stoppade den i mun haha. Var så himla kul att träffa honom, han har verkligen vart saknat! Spelade lite spel och pratade om allt som hänt sen sist vi sågs.

Loving my life.

Musch


Här sitter jag och bleker muschen, måste ju bli fin nu när jag åker hem till England imorgon. Har haft tre supermysiga dagar här i Nyköping. Dagar som bestått av partaj, promenader i snön, häng i soffan, stros på stan med mycket mer. Men nu längtar jag tills att få komma hem till alla godingar i England. Saknar alla så mycket!

Nu ska vi snart äta middag, men vad det blir vet vi inte. spännande!

White blank page

Jag sitter här som ett frågetecken, jag har så många frågor jag vill ställa dig men som jag aldrig vågat. Som jag så många gånger föreställt mig fråga dig i mitt huvud, men aldrig vågat. Ibland kan jag känna sån ilska och hat inom mig men samtidigt känna en saknad. Men vad jag saknar vet jag inte, för man kan inte sakna något man aldrig riktigt haft. Jag vet inte varför jag fortsätter hoppas, eller på vad. Jag borde ha gett upp för länge sedan. 

Jag önskar att jag en gång ska få svar på alla frågor.

Forever young

Imorgon är det dags för mig att ta mitt pick och pack och åka med Lina och Ronny till Nyköping och vara där tills jag åker tillbaks till England på lördag morgon. Tack alla underbara människor för dessa dagar med er. Har haft det kanon och kommer sakna er som tusan!



Sista dagen här hemma har bestått av mys med Mimmi. Hon var hemma från dagis idag så vi kunde ha en sista dag tillsammans, så vi gick till skolan och åkte skridskor och pulka. När vi kom hem stekte jag till lite pannkakor, enkelt men så gott! Och så låg vi i mammas säng och kollade på barnprogram, råkade somna för det var så himla gosigt. Har även bakat lite muffins också. Nu ska jag hänga upp den sista tvätten sen ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det upp tidigt och äta frukost med mammasen och Mimmi innan de åker till dagis och jobb.

Bexville

RSS 2.0