Birthday party

Ian fyllde 40 år i onsdags så i lördags hade han lite fest här hemma. Det var toppen kul! Jag hade en liten egen fest på mitt rum med ABBA-singstar. Bjuder på några käcka bilder.




















Art exhibition

Paul tog med mig på en konstutställning i Tunbridge Wells ikväll. Det tog oss ungefär en timma att åka dit, och det var där jag var på bröllop för några veckor sedan. Men i alla fall så när vi gick in så var de sånna där jättefina piffiga gamla damer som välkomnade oss och bjöd på champange. Sen kom det en dam med ett fint fat med lite kanapér på och frågade först Paul om han ville ha, men han sa nej. Men jag sa så klart ja (även fast jag inte ville ha), så jag tog en som såg god ut men så tappade jag den på golvet på en gång, haha. Så Paul försvann så fort som han kunde och kollade på en tavla och stod och skrattade för sig själv medans jag stod där och skämdes inför de fina damerna! Snyggaste entrén jag någonsin gjort tror jag, haha. Jag kan inte sluta skratta åt det.. Det kanske inte låter så roligt men hade ni vart där så skulle ni förstå.. Ja men nu har jag i alla fall ett väldigt roligt minne av min första vistelse på en konst utställning, haha! (I am not surprised) Men det var i alla fall många fina tavlor där. Väldigt intressant!

Efter det visade han mig runt lite i Tunbridge Wells (eftersom han bott där).. Gick in på en mysig pub där hans gamla vänner var sen körde han hem mig. Väl hemma så fick jag pizza och så kollade vi på ett avsnitt av CSI och sen gick jag till puben. Bästa kvällen på länge! 

Nu är det dags för mig att gå och sova. Imorgon blir det fest här hemma för Ian som fyllt 40 år. God natt!

Måste bara bjuda på denna video, roliga killar! haha


Today's the day!

Vaknade precis, käkar lite yoghurt och lyssnar på Jack Peñate, har just upptäckt att han är grymt bra! Nandini kommer hit vid 11 så jag ska snart hoppa in i duschen sen i väg och handla lite god mat som vi kan göra till lunch. Kommer bli en toppen dag! Vi ska först kolla på Twilight här hemma, sen klockan 17 ska vi iväg till bion och se New Moon, efter det ska vi käka på bluewater skulle jag tro sen iväg till puben. Låter ju som om det inte kan bli en bättre fredag!

här ska ni få en låt, Jack peñate - Pull my heart away, uuurbra!



Electric feel

Gick till puben igår kväll (igen). Träffade tre trevliga killar, Gavin, Jason och Jim, så när puben stängde följde jag med dem hem till Gavin. Han bodde ändå bara ca 3 minuter från mig. Men det blev ganska sent, var inte hemma förens halv fyra inatt. Men jag hade en mycket trevlig kväll! Tänk vad kul man kan ha i ett litet kök med en Ipod och öl :)

 

De ska se Kasabian ikväll, jag är inte alls avundsjuk, nejdå!  


Days like these

Gick till puben ikväll, träffade Paul och hans kompisar. Hade en supertrevlig kväll! Bestämde att vi kanske skulle se på bio imorgon, The end of the world 2012. Vilket verkar vara en ganska skrämmande film eftersom att det är då det är beräknat från längesedan att jorden ska gå under.. Men jag vill verkligen se den filmen.

Men just nu vill jag pussa på min älskade syster. Saknar henne så mycket!



Nu börjar det bli väldigt sent, ska gå och lägga nu. God natt gott folk!

Otränad, javisst!

Har fruktansvärd träningsverk i benen. Jag har nämnligen bestämt mig för att jag ska röra på mig lite mer, som att till exempel ut och springa några gånger i veckan. Var ute och sprang i måndags och igår och det känns idag kan jag lova, haha! Mer otränad människa får man leta efter. Men det ska nog bli bättre snart. 

Är sugen på att se End of the world 2012 eller The man who stares at goats någon dag de verkar vara filmer värda att se. Fast nästa helg blir det i alla fall New Moon på fredagen, woho!

Någon som har något bra filmtips förresten? Let me know!

Jag kommer inte hem till jul

... men jag kommer hem efter :) fast sen åker jag tillbaks igen och vet inte hur länge jag stannar. Men biljetterna är bokade, vi ses ganska snart Sverige!




Helgen spenderades med Nandini, mycket trevligt! :)


RSS 2.0