Summerlove

Satt på mammas dator och kollade på gamla bilder och hittade massa mysiga bilder från i somras. Längtar sjukt mycket efter den riktiga värmen så man kan bada och hitta på massa skoj.

I sommar ska jag jobba på Gyllene Hornet och det ska bli riktigt kul faktiskt.. Är ledig hela Peace and Love-veckan men har inte köpt någon biljett än haha! Så det måste jag göra snarast! Fick just ett sms där det stod att de redan sålt 25 000 biljetter och att man skulle skynda sig innan de tog slut.. Får lite smått panik då för jag är ganska pank just nu, men det går nog att lösa på ett eller annat vis. Annars får jag väl råna en bank eller något i den stilen :)

Här är några bilder på mina härliga syskon från i somras. Kärlek till er! 


Den söta Busan Mimmi på stranden i Falkenberg.


Tant Alvy och Unge Herr Fredrik tar sig en sväng om på bröllopet.


Kapten Hebbe kör omkring ute på sjön Siljan.


Rätt låt vann!

Kom precis hem från jobbet och det gick riktigt bra att jobba idag. Hade på tv:n i baren så man kunde kika lite på eurovison emellanåt, hoppades på att Norges charmtroll skulle vinna och det gjorde han, helt rätt! :) Jobbade igår och ska jobba imorgon, så det fick bli en jobb-ig helg denna helg :) 

Nej nu hör jag hur sängen ropar på mig, så jag får nog ta och krypa ner.. Börjar 8 imorgon så jag ska upp snart igen. 

God natt på er! 

Klick!

Har börjat höra klickljud i mitt vänstra öra när jag pratar eller om jag har huvudet i en konstig ställning och sväljer.. Sökte lite på google och läste att det kunde vara pga att det kan finnas vatten bakom trumhinnan och att det går över efter ett tag. Men sen stod det även massa om tinnitus.. Flera som hade tinnitus hade de där klickljuden i örat innan de fick tinnitus. Hoppas inte det är början till något sådant. Man blir ju faktiskt lite rädd! 

Sommarjobb!

Fick ett samtal från Martin på Ica Kvantum i Vänersborg idag.. Jag var på praktik där under fyra veckor i februari och så sökte jag sommarjobb där och han ringde för att säga att jag fick det. Fem veckor i mejeriet. Men jag var tvungen att tacka nej för jag har ju redan ett sommarjobb. Tackade ja till Gyllene Hornet eftersom att de ville ha ett snabbt svar. Hellre det än att riskera att inte få något sommarjobb alls. Typiskt att han ringde så sent och sa det.. Fast det är ju skönt att bo hemma och jag har ju inte så långt till jobbet då heller.

Har inte haft en lugn stund sen jag kom innan för dörren. Först fick jag för mig att jag ville städa mitt rum så jag drog fram damsugaren och städade, sen kommer mamma hem och frågar om inte jag kan fixa maten idag. Så då får jag ställa mig och laga köttfärssås och spaghetti. Sen när vi ätit fortsatte jag att städa mitt rum. Nu är jag äntligen klar så jag satte mig här med en Chai latte som jag gjort, mums! Ska försöka göra klart talet jag ska ha på onsdag. Får se hur det går :)




Thank god it's friday!

De e la skönt med lite helg änna. Tog bussen in till Leksand och nu är jag och hälsar på Chris på folkhögskolan en sväng. Idag hade jag inga lektioner i skolan men var där ändå. Skulle haft prov i teckenspråk men ska göra det på måndag istället.

Tråkigt att det ska regna hela tiden, hoppas på fint väder imorgon för då blir det nog grillning med lite folk :) men ingen alkohol för min del, vill ju inte bryta vadet med Ida ;) Ska inte dricka före studentveckan, haha vi får se hur det går med det.

Näe.. Nu ska jag vara lite social. Ha en bra helg :) Hejsvej!

För en lång lång tid

Idag har det vart en skön skön dag. För det första hade vi sovmorgon, sen efter skolan så blev det fika på siljan några timmar med Ida och Lina och senare på kvällsingen blev det lite vattenpipa på Linas balkony. Myspys.

Har fortfarande lite ont i armen från när Lina skulle vara rolig och göra det klassiska stol-tricket idag i skolan.. Fattade inte vad som hände förens jag satt på golvet, öppnade ögonen och såg att alla skrattade åt mig :P Det var nog första gången jag gick på det, annars brukar man vara noga med att kolla så att stolen står där den ska, haha.

Lina ligger självklart och pratar i telefon med ronsan, så jag passade på att skriva lite här då. Men nu ska jag nog gå ner och kolla lite på tv. Så tjingeling..

True colors

Idag var det solidaritetsdagen så jag och Lina åkte till Britta i Häradsbygden för att hjälpa henne lite. Vi fick kratta bort alla stenar som hamnat på gräset efter vinterns snöplogning, rensa ogräs och kratta bort jordklumpar. Det var ingen liten gård heller :P Men det var det verkligen värt, vi fick 200 kr var att skänka till de behövande. Vi började klockan 10 och slutade runt halv 2. Då kom Mats och hämtade oss och jag hade tur för han skulle hämta några i Tällberg så jag fick åka med han hem. Så nu är jag hemma och har precis ätit lite sen ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag ta bussen till Leksand.



Britta hade nyss fyllt 80 så hon hade kvar lite tårta 
och kakor sen kalaset som hon bjöd på ;)


Plugga, plugga och plugga

Kom precis hem från Leksand men ska snart åka tillbaks igen. Ska hem till Lina och plugga, ska försöka bli klar med svenska talet idag. Har ju redovisning på torsdag.. 

Imorgon är det solidaritetsdagen och då ska jag och Lina hem till en äldre dam i Häradsbygden och kratta löv. Lina ringde henne förut i skolan och skulle fråga lite om vilken tid vi skulle vara där, då undrade hon vad vi skulle göra där, haha. Hon hade glömt av att hon ringt in och bett om hjälp. Ganska sött faktiskt :P Skönt att det är imorgon, för det är vår längsta skoldag, annars hade vi slutat fyra. Nu ska jag springa ut till bussen. 

Hit me like a ray of sun

Fin fin dag

Kom precis hem från Leksand. Slutade runt ett och då gick jag och Ida till Siljan för att ta och mysa till det med en fika. Denna skoldag gick fruktansvärt fort. Hade prov i naturkunskap imorse och det gick väl helt okej. Hade inte pluggat på allt, men svarade på det mesta. 

Om en timma ska jag hem till Gunnar och passa Lukas samtidigt som jag städar huset vilket jag brukar gör varje vecka. Alltid bra med lite extrapengar utanför jobbet. Anledningen till att jag städar där är för att han jobbar i Stockholm och då känner hans fru att hon inte har tid till städningen och sen behöver hon barnvakt när hon ska träna. Så då tar vi städningen och barnpassningen på samma gång. Vilken himla tur att de har mig ;) Sen efter jag har vart där så ska jag plugga, plugga och sen ska jag kanske plugga också.. suck.

Men nu ska jag gå och hämta min lilla älskling på dagis :)


 

Erfarenhet ger kunskap

Kom precis hem efter en promenad efter jobbet. Nu känns allt mycket bättre :) Skönt med lite frisk luft och rensa tankarna lite innan man ska sova. Men jag gick och tänkte på en sak, hur alkohol verkligen kan förändra ens beteende. Bara något glas för mycket så blir man långt ifrån hur man är nykter, som en helt annan människa.

Men gör man bort sig på fyllan finns det ingen anledning att gå och grubbla över det hur länge som helst. Gjort är gjort och att skämma ut sig på fyllan är faktiskt inte hela världen, även om det känns så dagarna efter. Alla människor gör något de ångrar, mer eller mindre, nykter eller onykter. Så glöm det och tänk på att erfarenhet ger kunskap.

Imorgon är det måndag och jag har en helt ny vecka framför mig. Det ska bli spännande att se vad den har att bjuda på :) God natt gott folk!



Ångest, försvinn!

Idag är det söndag och ångesten sitter fortfarande kvar från i torsdags.. Jag känner mig så obekväm när jag blivit så full att jag inte kommer ihåg vad jag sagt eller gjort. Men jag brukar inte ha så här mycket ångest, men jag vet nog varför jag har det just denna gång..

Den här helgen har jag inte gjort så mycket. I fredags åkte jag och hälsade på Lina och hennes pojkvän Ronny i Mora. Spelade lite kort och umgicks. Igår följde jag med Ida och Niclas till Falun för han skulle spela match där och på kvällen var jag barnvakt åt Mimmi. Och idag ska jag jobba på Gyllene Hornet, 16-22.30. Skönt att det börjar komma in bokningar igen så jag får börja jobba. 

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge..

RSS 2.0