Det var jag och jag gjorde det bara för dig

Mitt liv har känts som några timmar
vad ska man blir när man blir stor?
det ena leder till det andra, är allt jag vet
det är med dig jag vill bli gammal
och göra allt som bara finns


Aldrig vart så rädd!

Vilket äventyr jag var med om igår! Åkte in till London för att se Calvin Harris och Deadmau5 med fler i Victoria park. Slutade med att jag tappade bort min mobil, Steve och hans kompisar och så var pengarna var slut. Det enda jag hade var biljetten till tåget hem så det fanns inte mycket alternativ där utan jag tog sista tåget hem, somnade och vaknade i Gillingham. Sen hittade jag 2 snälla poliser som körde hem mig till Steve, men jag hade inga nycklar så jag fick sitta utanför dörren och hoppas på att han skulle komma hem, men han kom aldrig (eftersom att han var kvar i London och letade efter mig och checkade sedan in på travelodge och väntade på att jag skulle höra av mig) så vid 5-tiden gick jag hem och somnade utanför vår dörr för jag ville inte väcka dem, men plingade på vid 8-tiden för jag frös så och behövde sova innan jag skulle jobba vid 12. Usch, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Allt kändes så hopplöst! Tack gode gud för att inte vara uteliggare!




Love you!

Come around sundown

Idag är en bra dag! Fick schemat av Peace & Love för 2 dagar sen och det var världens piss schema, jobba måndag 23-07, onsdag 15-23 (så jag skulle missa Kings of Leon och alla andra kalasbra artister) och fredag 23-07. Men så stod det också att om man hade önskemål om att ändra så kunde det finnas möjlighet att göra det, så jag skickade ett mejl till dem och frågade om jag kunde ändra så att jag jobbat onsdag 07-15 istället för dag/kväll. Så idag fick jag ett mejl tillbaks om att jag fick ändra, är så glad! Här har vi en som inte kommer missa Kings of Leon!

Igår fick jag även veta att jag ska iväg till Alicante igen, fast denna gång med hela familjen för att fira mamma som fyller 50 i år! I september bär det av igen.

Gladare människa får ni leta länge efter.

Light after dark

Vaknade upp idag av att en liten fisrumpa kom in och väckte mig. Har inte sovit hemma på jag vet inte hur länge så det var så mysigt av att vakna upp av en mysig Filippa kram. 

Jag har haft en underbar helg. Det blev puben med Mike, Steve och Petra (den nya au-pairen). Weddan med Emma och Jason, sena kvällar hos Hazels, mys med Steve och sist men inte minst, ett samtal från puben där hon frågade om jag ville ha jobb, WOHOOO! Så jag ska börja jobba på puben John Franklins på fredagar och söndagar, är lite nervös men hoppas att det ska gå bra! Ni får hålla tummarna för mig.



Idag var det 5 månader sedan det blev vi två, älskar dig mitt hjärta! Du gör mig så lycklig!

RSS 2.0