You and me together, nothing is better


Satan i gatan

Hey folks! Fröken Lundgren har haft en underbar helg! Fredagen bestod av häng hos favoriterna Hazels, Lördagen bestod av alkohol och fest. Emma fyllde 22 år så det var lite party hos henne sen tog vi (Emma, Mike, James, Sophie, Harry, Sean, Vicky, Luke och jag) taxin till Dartford, tog oss ett par drinkar inne på Weddan sen drog vi vidare till Crush och skakade rumpor! Tog sen taxin hem tillbaks till Hazels och jag och Mike fortsatte festen med Brian och kullerbyttor och slockade inte för ens halv 6

Igår var det häng hos Emma igen, toy story 3 och sen tog jag bussen hem till Steffe. Han har jag saknat massor i helgen! Han har varit i Leeds med sina kompisar så det var så skönt att få krama om honom! Där fortsatte soffhänget framför tvn och jag kanske tog mig en nap eller två.

Är så glad att de är hemma igen!


Teckning



Skypade precis med mamma och Mimmi, de är hemma för att Mimmi har febern den lilla skruttan. Hon visade en teckning hon har gjort till mig, det är jag i lila och mimmi i gult och vi är i ett band. Hon är allt för söt den lilla. Saknar dem hur mycket som helst! Men nu är det inte långt kvar tills jag får träffa dem igen :)

"Speak Swedish with confidence"



Så ja! Snart pratar han nog flytande Svenska ;)

Never been afraid of the highest hights!

Fredag, sol och värme.

Här sitter jag med en kopp te och njuter. Ska snart sätta igång med städandet men först tänkte jag uppdatera lite i bloggen. Humöret är på topp idag måste jag säga, gick upp klockan halv 8 och myste runt hemma hos Steve sen tog jag cykeln hem. Har nämnligen förbjudit mig själv att åka buss om det verkligen inte är nödvändigt. Bra med lite motion och så sparar man pengar! Räknade ut häromdagen att jag spenderar ca 20 pund i veckan på buss, och det blir 1040 pund om året, tänk vad mycket annat skoj man kan göra för de pengarna!



Nej nu ska jag ta och göra lite nytta, hoppas ni får en bra helg!

Welcome Home!

God natt alla sköna underbara individer! Jag kom precis hem från en kväll hos Hazels! En kväll full av spel och härliga människor! Har inte skrivit här på ett tag så jag har glömt att nämna att EMMA och MIKE kom hem förra torsdagen!!!!! Kan ni tänka er vilken lycka?? Jag är så mycket gladare nu, allt känns som det var förr men mycket bättre!! 

Förra torsdagen ringde det på dörren (och det brukar nästan aldrig ringa på dörren, så jag undrade vem det kunde vara.) Så jag gick och öppnade, och utanför stod Mike! Jag kunde inte tro mina ögon, för enligt han skulle han inte komma hem detta året. Jag kände nästan min hakan ligga på marken när jag efter några sekunder förstod att det verkligen var han som stod utanför och kunde hoppa upp och krama om honom! Lite senare gick vi till James för att överraska honom, så jag gick och ringde på ytterdörren så smög Mike in bakvägen, "i knew you were gonna come home" var det första James sa, sen efter 10 minuter ringer det på dörren igen, då är det Vicky och Nichola som ringer på och frågar efter Trudi (deras mamma) men hon är inte hemma så jag går ner för trappen och in i vardagsrummet och ser Emma, så hon överraskade dem precis på samma sätt som jag och Mike gjorde!kan ni förstå hur jag nästan höll på att dö!?? Så länge som jag längtat efter henne, min älskade vän! Vi har så mycket att ta igen! 

Men som sagt så kom jag precis hem från en spelkväll med Emma,Mike,Claire och lite Trudi. Kan inte beskriva hur glad jag är att de äntligen kommit hem, efter 10 månader! Det hat känts som en evighet! Helt underbart!

Nu ska jag sova, jag mår bäst men jag saknar Steve! Känns så konstig att inte vara med honom, när jag sovit där de senaste två veckorna i sträck. Men imorgon får jag träffa honom igen, min finaste! 


RSS 2.0