Kvalité

Denna dag har det vart riktig kvalité på. I morse följde jag med mamma till sjukhuset i Mora. Sen efter det hade vi lite tid för oss själva och strosade runt på gatorna i Mora och shoppade lite. Vi har också hunnit med att bada på Gyllene Hornet. Det var supermysigt. Nu har vi precis käkat en extra läcker middag, currygryta med ris och sen glass med varma hallon till efterrätt, fick ju vara lite fint nu när det är sista kvällen med Hebbe innan han åker hem. Vi ska strax gå iväg till Åkerblads för en drink, sen kommer Lina och hämtar mig så blir det spelkväll med tjejerna. Oj vad jag har gjort mycket idag! Verkligen en kalas dag!

Älska livet, du lever bara en gång och det är för kort för att slösas bort.

Monopol mitt i natta

Igår kom Martin, Staffan och Joel hit en sväng på kvällskvisten. Spelade lite Monopol, men jag förlorade som vanligt, jag vinner aldrig Monopol! Men det var en riktigt trevlig kväll med grabbarna. Inte ofta man träffar alla på samma gång nu när vi alla bor på så olika ställen. Det är det jag gillar med julen, alla kommer hem så att man kan ses.


Nu ska jag snart iväg till jobbet igen, blev visste lite mer jobb än vad jag tänkt mig, men jag antar väl att det är bra med pengar, även om jag hellre skulle vart med mina kära vänner nu när jag är hemma. Men det finns tid till det med.

Jul

Här sitter jag och myser för mig själv. ljuvlig musik, sköna dun tofflor och morgonrock. Har vart och jobbat på hotellet idag, 16-22. Läskigt att ha stängning själv när man vet att det var inbrott för några månader sen och att de har huvudnyckeln. Men det gick bra. 

Gårdagen i Falun var nog kul, har i alla fall skrattat åt den idag. Middag med Ida, Viktor och Gustav sen lite partaj på Rådhuskällaren på det. 3 av 5 pluppar.
Har för övrigt haft en jättemysig jul! Så mysigt att vara hemma med hela familjen.

Bjöd på lite bilder. Hade en jättebra jul, hoppas att ni också haft det! Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, ska åka till Borlänge med Ida, Viktor och Mathilda.

God natt

Ikväll gick det hur bra som helst att jobba! Jobbade bara med ny personal förutom Alex i köket. Verkligen ett riktigt kanongäng! Var så roligt att jobba idag så när jag gick hem kände jag att jag ville jobba imorgon också, på julafton. Hur kan man känna att man VILL jobba på julafton? Ska i alla fall gå upp och se hur det går för dem imorgon och hälsa på Emma. 

Hebbe är på plats, nu är det bara tomten som fattas! GOD NATT!

Dagen före dagen

Halloj! Kom hem från Rättvik för inte så längesedan. Igår blev det lite party på bowlingen. Blev en super kul kväll, har verkligen saknat utgångarna med tjejerna! Sen kom Martin, Staffan och Joel också, kul att träffa dem med! 

Nu ska jag snart ge mig iväg till jobbet, ska jobba med Emma ikväll så det ska bli skoj! Det är roligare att jobba runt jul, då är alla gäster mycket gladare och roligare. Hoppas att ni får en bra dag!

Ikväll kommer Hebbe också, och imorgon kommer tomten! Wohoo

Home sweet home

Efter 5 timmars bilresa var jag äntligen hemma. Har haft en supermysig helg i Stockholm men det är så skönt att vara hemma! När jag kom innanför dörren sa mamma att Mimmi sov över hos en kompis så hon var inte hemma. Då blev jag jätte besviken för jag hade verkligen sett fram emot att få pussa och krama om min lilla prinsessa. Men när jag gick in i mitt rum så låg hon under täcket, den lilla busungen. Mamma älskar verkligen att lura mig! 

Efter att jag hade nattat Mimmi så gick jag upp i köket till mamma och gjorde mig lite chail latte och så smakade jag på mammas nybakta tjockbulla, underbart gott kan jag säga! Sen satt vi där och pratade lite.

Mimmi ligger nu och sover i min säng så jag ska krypa ner breve henne sen. Myspys! Så skönt att få komma hem lite. Imorgon ska jag åka med mamma och julhandla, ska bli mysigt :)

Glömsk

Denna dag har vart super mysig! Tog tåget in till Stockholm 11.15 med Lina, sen strosade vi runt på stan tills 5 tiden då vi åkte vi till hennes släktingar i Vega. Lite senare kom Annica, Peter, Emma, Nina och Magnus. Så käkade vi god mat och så drack vi glögg och åt pepparkakor. Och jag får ju inte glömma att vi spelade Hollywood också. Alltså en riktigt kanon dag! Imorgon kommer Ronny och så ska vi åka till Orminge och mysa vidare. 

Jag och Lina står och väntar på tåget till Stockholm i Nyköping, så när tåget rullar in på stationen så piper Lina iväg för att hoppa på tåget så lämnar hon sin påse på marken, men som tur är har hon mig så jag tog med mig den ;) Sen när vi skulle hoppa av tåget skulle jag skämta med Lina och fråga om hon hade med sig allt. "Har du med dig allt nu? påsen? kameran? väskan?" bara för att jävlas med henne. Så började vi gå mot centralen, så känner jag att det saknas något! Jo tror ni inte att det är jag som glömt min väska på tåget då? Snacka om att jag sprang!

Delicious!

Middagen blev kanon god! Kyckling inlindad i bacon med pommesfrittes, tzatziki och en härligt grön sallad. Nu har vi packat klart tills morgondagen, jag och Lina ska åka in till Stockholm och stannar tills söndag, det ska bli så mysigt! Hoppas bara att vi inte blir ihjäl bombade!

Vi har precis följt Madde hem, underbart att gå bland all härlig snö! Ska snart hoppa i säng. Ska mysa ner mig med Lina och Ronny (Lina får sova i mitten dock). God natt myshögar! :)

I do love my Sweden and the snow!

Hej hej hemskt mycket hej! Här sitter jag i köket hos Lina och Ronny medans Lina slår in julklappar. Flygresan gick bra men det var 50 minuter försenat pga all snö. Fick flyga omkring lite i luften medans de röjde av banan. När jag kom fram stod Ronny och väntade på mig, snäll som han är! Så körde vi hem mina väskor och så gick vi in till stan för att möta Lina och Madde för en go fika. Så satt vi där ett bra tag och bara prata och myste. 

Nu kom Madde med lite filmer och vin, ikväll ska vi laga middag och mysa så klart!

Puh!

Åh tack gode gud! Nu är allt fixat inför torsdag! Har haft så ont i magen nu de sista dagarna för att jag inte har hittat någon som kan köra mig till flygplatsen, för taxi har jag inte råd med och några tåg går inte så tidigt, men som tur är finns Harry! Nu blir det lättare att andas igen. Vi ses om två dagar Sverige! puss puss

What i did to you was hurtful, what i am going through is hurtful.

Det var jobbigt att se honom, när han tog sina sista saker och försvann. Det känns tomt även fast jag vet att jag gjorde rätt beslut. När jag såg honom åka iväg var de som om att en del av mig försvann, jag lade mig ner på golvet och dog för en liten stund..

Det brinner!!

Ja matlagningen idag blev inte så lyckad till en början. Vi skulle göra stir fry och så satte jag på plattan och hällde i oljan, sen stod Madde ute i hallen och prövade sina nya kläder som hon skulle ha i morgon så jag skulle ut och kika. Så hör jag Filippa ropa: Rebecca, look! Så jag springer in i köket och där står kastrullen och brinner på spisen, och även fast man har gått igenom det så himla många gånger vad man ska göra när olja brinner, så är det inte speciellt lätt när man väl står där med en brinnande kastrull framför sig. Så jag skriker till Madde: DET BRINNER! Vad ska jag göra? Så lägger hon en handduk över och som tur var slocknade elden. Det kunde ha gått illa! 

Nu har jag precis skypat med kära mamma och Ida och väntar bara på att Madde ska komma hem så att vi kan kolla på Desperate Housewives! Hon och Ian är och julhandlar på Bluewater :)

Turn it up

Baby, its over, we both know, lets go forward. I love you but in a different way.
Now that we've come to the end of a story and I know that it's gonna be hard for me.
Might hurt some, might get too much, but I gotta let it be. As the world turns around
and we go different places, new things, new dreams, new faces. Wanna shake up,
when we break up, but we keep our memories. 

Turn it up for the people that say, ''we're moving on and we'll be ok''

Baby, it's better, and I want you, to be happy. Sometimes people find that it's so hard
just to say goodbye. it ain't easy the more and the more you try. So we'll be grown ups
for a minute and admit that we're just not in it. 

I might lose my mind for a while, but I'll be fine. Have you heard there's this thing that heals
and it's called time. Clock can tick away, happy will fall in place. and though, my heart will
break a new me will fill the space.

Nativity

Jag kom precis hem från Filippas julshow i skolan, de var så himla söta så man fick tårar i ögonen när de sjöng. Hon var en av änglarna så i morse lockade jag håret på henne.

Nu ska jag kika på dagens avsnitt av julkalendern sen ska jag sätta igång med städandet.
Ha en bra dag!

Shopping

Igår gick jag och Jennifer till Bluewater, skulle lika gärna kunnat dra på sig skridskorna eftersom att alla trottoarer var som isgator, var nära på att ramla en och annan gång. Tänkte i alla fall gå till Bluewater och leta efter lite julklappar. Men det är så svårt att veta vad man ska köpa! Men jag hittade allt några. Sen hittade jag lite till mig själv också, kommer inte ens ihåg sist jag var och shoppade något till mig själv. Hittade ett par ur läckra skinnbrallor på H&M och ett linne på New Look. Välkomna in i min garderob!

Dance like no one is watching

Good evening! Kom precis hem och ligger i sängen med lilla Buddy i knät (min dator). Det finns ju inget skönare eller goare än en ny bäddad ren säng! Dagen började med att jag drog igång lite härlig julmusik och flängde omkring sjungandes och dansandes medan jag städade, har kommit på att det blir mycket roligare med musik och speciellt julmusik. Så om ni inte redan testat det så tycker jag ni kommer ihåg det tills nästa gång (kom bara ihåg att dra för gardinerna annars kan det bli lite pinsamt om man helt plötsligt har en massa publik utanför fönstret) 

Dagen fortsatte sedan med att jag gick hem till James och när jag kom dit så skulle han, Harry och Ryan åka och kolla på Harry Potter så jag hakade på. Filmen i sig var ganska långdragen och det var för lite action tycker jag, blev lite besviken. Men den var helt okej, 3 av 5 pluppar! Måste också passa på att säga att Ron och Harry faktiskt blivit riktigt stiliga, *vissel*

Det som jag tyckte var häftigt var att scenen i början när de är i en tunnel faktiskt är inspelad här där jag bor, står på bussarna som åker förbi (Bluewater och Dartford). Sen när de kommer ut ser man bron som vi kan se ifrån vår balkong. De ni!

Sa hej då till Johanna ikväll också. Det har vart jättekul att ha henne här i England och jag hoppas hon har haft det bra här med! En av de bästa helgerna på länge! Vi ses i Sverige gumman!

Night night, sleep tight and don't let the bed bugs bite!

Kul med jul

Frans, som gjorde Zlatan låten har gjort en jullåt. Så himla söt!


Julkalendern

Godmorgon, jag har precis gjort mig lite frukost och ska nu kolla på julkalendern, jag tycker faktiskt att den är ganska mysig i år. Hotell gyllene Knorren!

Team Sweden

Ville bara berätta att jag har haft en superduper bra helg med alla J. James, Jennifer och Johanna. Vi gick ut i Dartford igår och hade det himla kanon trevligt! De kallade oss Team Sweden, ett ganska passande namn tyckter jag. Sen hamnade vi på efterfest så somnade inte förens 8-tiden i morse och vaknade till liv runt 4. Då har det vart party!

Nu är det dags att stänga ögonen och få lite sömn.



Gingerman

Godmorgon.
Igår gick jag hem till James en sväng på kvällen. Där var även Harry och Stephen också. Vi tog några ölare och satt mest och snackade. James visade mig en kille som är så sjukt grym på att sjunga! Synd bara att han inte är så söt att titta på :P

Lyssna och njut!


RSS 2.0