Snow

Idag är det total kaos här ute på vägarna. Bilar överallt som inte kommer någonstans pga all snö. Jag gick med James och Stephen till Ingress park och åkte pulka och hade snöbollskrig, vilket fick mig på andra tankar en stund.

Men nu är jag tillbaks här i min ensamhet. Ligger i sängen invirad i täcket, lyssnar på musik och tänker. Detta är det jobbigaste jag någonsin gjort.

Emptiness

Jag vet inte vad jag ska skriva. Känner mig bara tom och finner inga ord.

Just the way you are

När man sitter vid Rebeccas dator och hon är inloggad på blogg.se så kan man ju
alltid passa på att göra ett litet inlägg i smyg. Hon sitter just nu och bygger gubbar
med Filippa medans jag sitter i soffan, ska göra dom sällskap snart. Både vaknade
upp i morse och inte mådde så bra men efter några timmars mys och lite lunch i
magen så mår dom bättre. Som sagt, jag ville bara berätta att jag är så glad att
jag har henne här, hon finns här för mig i alla lägen. Nu måste jag skriva klart det
här innan tjejerna misstänker något, har precis fått frågan vad jag gör för något?
öhh kollar på facebook. hehe! Rebecca Lundgren jag älskar dig.
/ Jennifer Bengtsen

Tokerier

Tänkte bjuda lite på mig själv, var så goda, fram med popcornen och bara njut! 
En film från i sommras hos Ida.


vad får jag allt i från?

Sjuklingar

God morgon! Här sitter jag vid tvn och äter frukost. Lilla sötnosen är hemma idag från skolan för att hon är sjuk, hon hade lite feber stackarn. Sen när jag gick upp så kände jag mig inte helt hundra heller. Så vi får stanna inne dag och mysa omkring i pjamas. Mysigt värre!

Första advent



För att göra lite mer julstämning så tänkte jag pynta bloggen lite med en adventsljustake som jag själv ritat i paint. En väldigt vacker en! Och nu är det dags att sätta upp stakarna här i huset. Den bästa mysbelysningen på hela året. Hoppas att ni alla har haft en mysig helg.

We will never be anything bout loud

Kan väl säga att man blev lite susig i kupan efter alla (4) vinarna igår med Jensan! 


awesome night out!

Commander

Citerar Jennifer "vi är tjejer som inte sitter hemma en fredagskväll!" haha gumman!



Ekonomin är inte på topp just nu och borde egentligen spara pengar, men tänk om jag skulle dö imorgon då? Jennifer är ganska bra på att övertala mig. Så jag drog på lite skön party musik och föreställde mig själv på dansgolvet med Jensan. Vem kan motstå en sådan frestelse? Inte jag ska jag säga! Men först blir det fredags mys med familjen!

om du aldrig provat hur kan du då vara säker

Call your girlfriend


Nativity

Ikväll är jag barnvakt för det är Ians födelsedag, så han och Madde åkte till Bluewater för att fira med middag och bio. Så Jennifer kom hit och myste med mig, vi kollade på Nativity. En kanonrolig julfilm! Skrattade så att jag fick träningsverk i käken. Kan ju också bero på sällskapet. Är så glad att jag har dig här Jensan!

Missa inte denna film!


Svedeeen

Hade en underbar vecka hemma i Sverige. Var så himlans trevligt att träffa alla igen! Och inte nog med det, festen blev ju kanon! Är så glad att så många kunde komma. Ett stort tack till er för att ni gjorde kvällen oförglömlig!

Ja nu är jag tillbaks i England men det dröjer inte länge kvar tills jag åker hem igen, den 16 december återvänder jag hem. Då hoppas jag på mer snö och massvis av besök i backen!

Vi ses snart igen Sverige.

Godmorgon Sverige!

Känns underbart att vara i Sverige igen! Jag vaknade klockan 7 och åt frukost med Lina innan hon gick till skolan. Nu sitter jag här med Ronny och Aaron och försöker komma på något att göra. Blir en visning runt om här i Nyköping sen får vi se vad som händer :)
Imorgon bär det av till TÄLLBERG och min efterlängtade familj!

One more sleeps!

Här sitter jag på sängen med min lilla älskling i knät (datorn). Aaron sitter här breve och leker med sin älskling (FIFA 11). Jag håller på att lägga in lite nya fräsiga låtar på mobilen. Ja hörrni, nu är väskan ännu en gång nästan helt packad för att ta sig ut på nya äventyr, fast denna gången vet jag faktiskt vart jag ska så det är ingen större överraskning. Det är första gången Aaron ska till Sverige, han är jätte uppspelt! Mest av allt vill han kolla på hockey och åka skidor, så det är ju inte så hemskt svårt att uppfylla hans önskemål direkt. 

Igår var Jennifer här och myste med mig, vi kollade på Lyxfällan som handlade om 23 åriga Vanita, haha om ni inte sett det måste det avsnittet ses, tv3play.se och avsnitt 3. Aldrig skrattat så mycket! Vi kollade även på Kommissarie Späck, riktigt sjuk men rolig film. Det är en parodi på Beck skulle jag säga. Kommer sakna dig Jennifer, önskar att du kunde följa med till Sverige! Men vi ses nästa onsdag hjärtat!
Nu ska vi sova, imorgon åker vi till underbara Sverige! Då får jag kramas med er!!! Längtar så!

Almost there

Ja ni sötfjärtar, nu är det inte långt kvar tills jag och Aaron tar flyget till det efterlängtade Sverige! Flyget drar iväg på onsdag klockan 20.05 till Skavsta, då ska vi ha en sleepover både onsdag och torsdag hos Lina och Ronny i Nyköping. Sen på fredag brummar vi hem till lilla Tällberg. Ska bli så underbart att få träffa alla igen! 2 days left, sen får vi kramas igen!!!

Animal


Only the young


Mjuka paket

Kom nyss hem från en liten mat shopping. Vi blev sugna på att ha stir fry till middag idag, en slags wookmix med bara massa grönsaker och nyttigheter. Sen gick jag även upp till klädavdelningen för att Filippa behövde nya tights eftersom att hon kommer hem lite då och då med stora hål mitt på knät. Det är ju faktiskt inte alltid så lätt att låta bli att ramla ibland :) Men de hade så klart inte hennes storlek, fast de har ju så söta kläder så jag fastnade där och tänkte på allt sött jag kunde köpa till lilla Mimmi. Men efter förra julens kommentar på julklapparna jag gav henne så är nog inte det så populärt med mjuka paket. Hon fick kläder förra året, och så när hon öppnade kollade hon på mig och sa "kläder?" haha, ja små barn är allt bra roliga. Fast som tur var hade jag köpt några hårda paket också! Puh! 

Nu blir det snart middag sen ska jag träffa söt Jenfan! :)

7 dagar kvar

Jens är äntligen tillbaks, har längtat efter henne! Jag och Aaron åkte och hämtade henne på flygplatsen igår. Flyget skulle landat klockan 6 men eftersom att ni i Sverige hade snöstorm blev det problem på flygplatsen så hon landade inte förens klockan 12. Håller tummarna för att det inte blir några problem när vi ska åka nästa onsdag! Längtar så efter att få träffa alla er där hemma igen! 

Medan vi väntade på att få information om när Jennifer skulle komma så åkte vi hem till Alison och Kez och spelade Pictionary man och Logo. Det var riktigt trevligt! 

Just de, jag höll på att glömma berätta hur det gick för mig och jobb sökandet på ASDA, det gick ju inte så jättebra. Jag gick in där och så frågade jag en dam i kundservice om jag kunde få lämna mitt CV, men de tog inte emot CV, bara ansökningar online. Så jag gick hem och skulle försöka mig på det, men man måste ha ett "national insurance number" när man ska söka jobb här. Så då fick jag ringa till arbetsförmedlingen och säga att jag vill ha ett, så jag fick tid i slutet av november så då ska jag åka till dit och få ett förhoppningsvis, måste bevisa att jag är jag och inte någon terrorist!  

Hoppas att ni har det bra i snön! Önskar att vi kunde få lite snö här!

Planer

God kväll alla godingar!

Har precis pratat med Emma på andra sidan jordklotet. Hon åkte till Australien för ca 4 månader sedan och tänkte vara kvar tills nästa år, och innan hon åker hem så tänkte hon åka till Asien (slutet på juli, början på augusti). Så kom hon på en alldeles utmärkt idé, att jag kunde åka och möta henne där så vi kunde åka runt tillsammans. Det hade ju vart så underbart! 

Idag fixade jag även klart mitt CV, tur att jag har en så snäll och hjälpsam moster! Så imorgon hade jag tänkt att sticka över till ASDA, mataffären här jämte och fråga om jobb. Kunde ju inte vart mer perfekt! Öppet dygnet runt så de borde ju ha några timmar över till mig tycker man ju.. Annars om det inte funkar så frågar jag vidare på Bluewater, shoppingcentret. Kunde ju vart bra med lite extrapengar nu innan jul.

Det var en liten uppdatering från mig, hoppas att ni mår bra!

Myspys!

Här sitter jag i mörkret med tända ljus och myser alldeles för mig själv. Har precis kollat på Pensionärsjävlar, haha vilket härligt program! Väntar på att Aaron ska komma, vi ska nämnligen hämta upp James och Jennifer så ska vi iväg till bion för att se Saw i 3D. Jag kommer att döö! Hoppas ni mår bra där hemma alla godingar! puss på er!

RSS 2.0