When two becomes one

Var på Hayley och Steves bröllop igår. Allt var helt perfekt och jättebra planerat, kunde inte bli bättre! Tråkigt att det regnade bara. Var meningen att jag skulle följa med dit för att jag skulle passa barnen under alla tal, vilket jag gjorde. Men sedan skulle jag lägga Filippa och dottern till dem som gifte sig senare på kvällen. Men så blev det inte. De hade fixat annan barnvakt till henne. Och Filippa var med tills vi gick till hotellet.  

Det hela började med att vi åkte till Turnbridge Wells och lämnade våra saker på hotellet vi skulle sova i på natten. Åkte till det andra hotellet (som låg 5 minuter från det andra hotellet) där själva bröllopsfesten skulle vara på och samlades med de andra. Åkte en buss som tog ca 15 minuter till ett jättefint gammalt slott-liknande ställe där bröllopet skulle äga rum. Så efter bröllopet, medans de tog kort fick vi dricka och lite att äta på som var supergott. Så då fick man mingla runt lite. Sen tog vi bussen tillbaks till hotellet där det blev mat och sedan satte festen igång!

Det var väldigt bra service på det där hotellet. Jag hade beställt smirnoff ett par gånger i baren av en och samma kille och märkte att han var väldigt flirtig. Och så efter ett tag stod han plötsligt framför mig med en ny flaska, då har han haft koll på mig och sett att jag druckit upp och så kom han med en ny, kände mig ganska iaktagen för så fort jag tittade åt baren stod han där och vinka på mig. Så till slut så gav han mig sitt nummer, men det fick åka i soporna! Han var lite gammal för min smak. Men det är ju aldrig fel att känna sig lite uppvaktad :P



















Hade en supertrevlig kväll! Jag vill på fler bröllop! Lina, Ida, Mathilda, Christoffer?

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Pass! ;)

2009-11-03 @ 13:38:54
Postat av: Mathilda

Jag tror jag passar för tillfället ;)

2009-11-03 @ 13:40:15
Postat av: Mathilda

Vad fan? vart det två inlägg? det ena skickades ju aldrig :p

2009-11-03 @ 13:41:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0